< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Askere gideceğim zaman aracı 6 ay nereye koyabilirim ? (2. sayfa)
-
-
Kiraya ver
Boş boş yatacağına para getirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok titiz isen yağını değiştirip branda ile kapalı otoparkta 6 ay birşey olmaz , aküyüde sök dursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul leventteyim aracım kapalı güvenlikli kameralı bir otoparkda uyuyor
san jestim getir seninkide uyusun sen askerdeyken ben bakarım otoparkda bir iki tur atar aküsünü bitirmem
böyle jesti bu devirde babanda yapmaz ona göre
madem askere gidiyorsun sana iyiliğimiz dokunsun bizim otopark tehna sessiz ve elit.
üstelik bunları ücretsiz yapacağım
-
O da iyi fikir aslında ama olmaz gibi.
-
Sağol hocam.
-
Sağol hocam.
-
Ailem bu duruma müsade etmeyebilir, kaza yapılırsa vs.
-
Sağol hocam.
-
Çok teşekkür ederim ama İstanbul'da değilim hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAilem bu duruma müsade etmeyebilir, kaza yapılırsa vs.
Hocam eğer açıkta tutacaksan branda daha kötü. Branda güneşin sıcağını direk araca veriyor güneş yanığını daha da artırıyor. Eski aracımın ilk sahibi Muğla’da branda altında tutmuş aracı güneş yanıkları vardı araçta.
Arabayı sat parayı altın ve gümüşe yatır. Gelince istediğin arabayı al. Kafan rahat olur
Kendinle götürürsen daha iyi bence. Yıllar önce bende öyle yapmıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylik kapali bir otoparkla ile anlasin. Guvendiginiz birine veya ailenizden birine aracin anahtarlarini birakin. Hic olmazsa birkac km yapip yerine birakirlar. Hem kullanilmis olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 12 Haziran 2021; 22:12:32 >
İyi bir yer bulursam öyle yapacağım, bulamazsam sitenin otoparkına güneş denk gelmeyen bir yer varsa oraya bırakırım, anahtarı da babama vereceğim arada bir yol yapar.
-
Sitenin kapalı otoparkı gibi bir imkan varken başka yere bakmaya gerek yok. Babaya teslim ederseniz de onun evinin önünde uygun yerde durur. Piyasası olmayan araçlar galeri önünde 6 aydan fazla duruyor bazen.
Baban araci kullaniyormus niye sorun ediyosun? Birak arabayi babana git askere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en mantiklisi bu gibi..
Geçen yoğun kar yağışında devlet hastanesinin devasa kapalı otoparkına 2 haftalığına bıraktım. 1 kez görmeye gittim. Çok şükür temiz aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2003'te askere giderken arabayı kapının önüne çektim.
- plakaları çaldılar, babam gitti araç sahibi olmadan halledemeyiz demişler. muamaleci halletti.
- bilyalar karıncalanma yapmış, yolda uğultu yapıyordu değişti mecburen.
bence sat paranı yeşil altına yatır. gelince başka araç bakarsın ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X