Şimdi Ara

Askere giderken en çekindiğiniz konular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
31.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar insan her koşula uyum sağlıyor kısa sürede.
    evden çok farklı bir ortam olduğu kesin, ama kısa sürede uyum sağlayabileceğini düşünüyorum herkesin.
    özellikle, memleketi , evi falanı filanı kafanızdan silin atın, sadece önünüzdeki aylara konsantre olun. ileriye bakın sadece, tüneldeki ışığa doğru yürüyün kaç ay yapıcaksanız artık.
    kabullenmek bence en güzeli.

şu neden böyle bu neden böyle diye düşünmeyin, emir neyse yapın, keyfinize bakın.

belirli bir iş hızınız olsun. en önemlisi budur askerde. iş hızınızı sabit tutmak, bir iş aldığınızda standart bir hızda yapın. bilin ki o iş biterse başka iş gelir. o iş mantıklı uzarsa hiçbirşey olmaz.
    aldığınız emirden fazlasını yapmayın, tepki görmeyin. emir neyse o . azı veya fazlası değil.

bölüğünüzdeki kimseyle içli dışlı olmanızı tavsiye etmiyorum. enseye tokat .öte şaplak olayına girmemek lazım. belli bir mesafeniz olsun, belli bir ağırlığınız olsun. çünkü bu sizin seçtiğiniz çevre değil. samimi olduğunuz adamın işin bokunu çıkardığını görebilirsiniz. tip tip insan var.

ben çavuş olarak 2002 de yaptım askerliğimi, er yapmak zor aslında. onu gördüm.
    yine de sormak istediğiniz birşey varsa PM atın arkadaşlar.

• sakalak kullanıcısına yanıt
    Baskan Turkiye nin en rahat askerlik geciren vatandasi sensin heralde imrestim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.