Şimdi Ara

askere gidiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim hepinize dağıtım izninde yazarım tabi nereye düştüğümü.

bilindiği gibi sevk edildiğim birlik doğu ve g.doğuda görev almak üzere timler yetiştiriyor. bende refüze olmamak için elimden geleni yapıcam. hiç bir şeyden korkum yok gayet soğuk kanlıyım. timimle birlikte o sıcak bölgede görevimi tamamlamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlendinmi hocam
  • hort
  • Hort hort hort

• Lordimus kullanıcısına yanıt
    Vay anasını ya duygulandım valla eski mesajları görünce. Kısmetse bu yaz istiyorum kızı da hocam seneye de düğün :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: gurci

Vay anasını ya duygulandım valla eski mesajları görünce. Kısmetse bu yaz istiyorum kızı da hocam seneye de düğün :-)

Nere düştün

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

quote:

Nere düştün

Valla biraz karışık benim askerlik hocam arada bende karıştırıyorum ulan ben nerde askerlik yaptım diye.

İlk usta birliği Hakkari Şemdinli beyyurdu Ergül tepe üs bölgesiydi,sonra Sakarya ya indik Eylül de Suriye ye girecek dediler apar topar aydın A götürdüler bizi. Baya gezdik yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

quote:

Nere düştün

Valla biraz karışık benim askerlik hocam arada bende karıştırıyorum ulan ben nerde askerlik yaptım diye.

İlk usta birliği Hakkari Şemdinli beyyurdu Ergül tepe üs bölgesiydi,sonra Sakarya ya indik Eylül de Suriye ye girecek dediler apar topar aydın A götürdüler bizi. Baya gezdik yani.

Bende Yüksekova dağlıca karakolunda yaptım hocam zap suyunun ordaki.yakınmışız birbirimize.

• gurci kullanıcısına yanıt
    Gurci bende myo bitirdim 21 yasindayim muayene falan oldum agustosta gitcem sanirim herkes gitme 4 yillik tamamla falan diyor ama ben daha fazla uzatmadan gitmek istiyorum cunku kendime guvenmiyorum. Nasildi askerligin gelince iyikide erkenden gitmisim dedinmi bana biraz moral verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetceylan

Gurci bende myo bitirdim 21 yasindayim muayene falan oldum agustosta gitcem sanirim herkes gitme 4 yillik tamamla falan diyor ama ben daha fazla uzatmadan gitmek istiyorum cunku kendime guvenmiyorum. Nasildi askerligin gelince iyikide erkenden gitmisim dedinmi bana biraz moral verirmisin

ben nisan 26da terhis oldum kısa dönemdim. şunu söyleyim uzun dönem arkadaşlara Allah sabır versin. Askerliğin zorluğundan demiyorum çok rahat bi askerlik yapsan bile sabah 6da kalkmak o berbat yemekleri yemek (tabi bazen yemekler hiç yenemiyor) emir altı olmak, denetlemeler, 4 mevsim orda kalmak, amele işleri, sürekli hapis gibi dışarı çıkamamak insanda sabır bırakmıyor.

• Kolay bir askerlik yapmadım hocam beyyurdu üs bölgesinin kule mevziinde 7 ay kadar hiç bir hava koşuluna aldırış etmeden gün aşırı 16 saat gözetleme yaptım. Tipiden elektrik ve telefon dileklerinin yıkıldığını da gördüm mevzi de yemek yerken salatamın soğuktan doğduğunu da.. Neler yaşadık anlatsam roman olur cinsinden. Sakarya ve Aydın da çavuş olduğum için belki de rahattım.

He gittim her askeriyenin de yemekleri inanılmaz güzeldi hele üs bölgesinde yaptığımız mangallar unutulmaz. Sucuklar, tavuklar, kırmızı et dahil..

Gel gelelim hiçbir zaman isyan etmedim. Dönüp geriye baktığımda da keşke gitmeseydim yerine iyi ki gitmişim diyorum. İnsanlara güvenmeyi öğreniyorsun üs bölgesinde kanlı bıçaklı kavga ettiğin birisi dahi olsa herhangi bir durumda herkes birbirini kollamak zorunda ve çok iyi dostluklar ediniyorsun ve bir sürü güzel hatıra.

Diğer yandan iş hayatı için askerlik büyük bir engel, askerden geldim şuan da işimde oldukça iyi bir seviyeye geldim ve bunun ekmeğini de yavaş yavaş yemeğe başlıyorum.

Konumuza tekrar dönecek olursak şimdi ki aklım ile tekrar düşünsem o zaman ki şartlarda gene giderdim askere.

@mehmetceylan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurci -- 7 Mayıs 2015; 19:53:26 >

• Kasımda da ben gidiyorum inşallah

• Kızı aldınızmı ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

3 ay önce bitti askerliğim, 15 ay yapmış olsam çeker vururdum heraldi kendimi. 343KD e selamlar.

Hocam ya üni okuyorum şu anda ama 3 4 yıl sonra ben de gideceğim askere. Çok korkuyorum desem yeridir. Kütüğe göre düşme yeri doğru mudur? Anlatır mısınız biraz
  • kütüğün etkili olduğu söyleniyor. ben kıbrıs da yapyim, zor geçti.
  • Arkadaslar ben gittim konya kbrn savunma egitim bolugunde acemiligimi yaptim simdide konya kbrn savunma kesif bolugune cikti dagitimim ayni yerdeyim yan binaya gectim gercekten cok rahat bir askerlik yapiyorum hic tahmin etmeyecegim bir yer cikti 45 gun acemilik yaptim onbasi olarak devam edecegim.

• Hort

• muratcimen98 M kullanıcısına yanıt
    Aldım kızı hocam 21 Ağustos lüleburgaz da yanınızda bir küçük altın ile düğüne katılabilirsiniz

• quote:

Aldım kızı hocam 21 Ağustos lüleburgaz da yanınızda bir küçük altın ile düğüne katılabilirsiniz

Allah mesut bahtiyar eylesin hocam :)
  • Vay be 7 sene olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.