Şimdi Ara

++Askere Gitmeye 20 Gün Kalmış Napıyım sizce?++(+18) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ARMIN

herşey karşılıklı tiestoya 2 bilet alın bana hatunlar sorun olmaz

Hatunları halledecen yane ölemi
  • Up
  • boşver vista boş işler bunlar.günah.ben söyleyimde yinede
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

boşver vista boş işler bunlar.günah.ben söyleyimde yinede

Ama askere gidiyoz dostum bi yapmak lasım alıcı verici olayı Uzun zaman oldu yapmayalı hamladık

• peygamber efendimizin bir gun yanina bir adam gelmis.Kendisine ben artik dayanamiyorum ve bir kadin ile ......anladiniz.Neyse efendimiz bunun uzerine adami karsisina alip senin annen var mi,adam var demis ablan var mi var demis,peki teyzen var mi adam evet var demis.Bunun uzerine efendimiz peki sen bu istedigin durumu baskasi senin ailenden biriyle yapsa hos karsilarmisin demis.Adam tabiki hayir onun kellesini ucururum demis.Efendimiz bunun uzerine adama senin hoslanmadigim seyleri baskasina yapmayacaksin diye adami tembihlemis .Bunun uzerine adam arzularindan vazgecmis
  • bol bol iç askerde çok ararsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

bol bol iç askerde çok ararsın

evet onu yapacam zaten içiyim doya doya
  • Yumurta kapıya dayanmış...Yapılacak bişey kalmamış..
  • Bi Anımı Anlatayım Şimdi Durun Acemi Birliğim Yeni Foça 3 Arkadaş Ayını Yere Düştük İlk Önce İzmir,i Gezelim Dedik İlk Gezdigimiz Yer Tepecik Oldu Neyse Daha Sabahın Körü Dayandık Kapıya Baktık Kapalı Köşede Kahvehane Var Sorduk Birine Burası Ne Zaman Açılır Diye Rüyanızdamı Görüdünüz Burası En Erken 10,da Açılır Dediler Bizde Bu Arada Bir Berbere Gidelimde Asker Traşımızı Olalım Dedik Neyse Traslarımızı Olduk Geldik Malum Yer Açılmış Girdik 3 Arkadaş Geziyoruz Gez Gez Bitmiyor Labirent Gibi Yer Bizim Bir Arkadaş Birini Begendi Ben Giriyorum Dedi Dur Dedim O Bence Kadın Degil Yani O biçim Hayır Diyor Bu Kadın Diye Tutturdu Neyse Bu Girdi Çıktı Ulaaannn Diyor Bu Karı Degilmiş Eşoglu Eşek Çavuşu Kestirmemiş Dahi Demezmi Ama Ne Yapsın Çocuk Parayı Peşin Ödemiş Mecbur Katlanmaya O Gün Yerlere Yatmıştık Gülerken

• quote:

Orjinalden alıntı: _İskeletor_

Bi Anımı Anlatayım Şimdi Durun Acemi Birliğim Yeni Foça 3 Arkadaş Ayını Yere Düştük İlk Önce İzmir,i Gezelim Dedik İlk Gezdigimiz Yer Tepecik Oldu Neyse Daha Sabahın Körü Dayandık Kapıya Baktık Kapalı Köşede Kahvehane Var Sorduk Birine Burası Ne Zaman Açılır Diye Rüyanızdamı Görüdünüz Burası En Erken 10,da Açılır Dediler Bizde Bu Arada Bir Berbere Gidelimde Asker Traşımızı Olalım Dedik Neyse Traslarımızı Olduk Geldik Malum Yer Açılmış Girdik 3 Arkadaş Geziyoruz Gez Gez Bitmiyor Labirent Gibi Yer Bizim Bir Arkadaş Birini Begendi Ben Giriyorum Dedi Dur Dedim O Bence Kadın Degil Yani O biçim Hayır Diyor Bu Kadın Diye Tutturdu Neyse Bu Girdi Çıktı Ulaaannn Diyor Bu Karı Degilmiş Eşoglu Eşek Çavuşu Kestirmemiş Dahi Demezmi Ama Ne Yapsın Çocuk Parayı Peşin Ödemiş Mecbur Katlanmaya O Gün Yerlere Yatmıştık Gülerken

süpermişş

• quote:

Bi Anımı Anlatayım Şimdi Durun Acemi Birliğim Yeni Foça 3 Arkadaş Ayını Yere Düştük İlk Önce İzmir,i Gezelim Dedik İlk Gezdigimiz Yer Tepecik Oldu Neyse Daha Sabahın Körü Dayandık Kapıya Baktık Kapalı Köşede Kahvehane Var Sorduk Birine Burası Ne Zaman Açılır Diye Rüyanızdamı Görüdünüz Burası En Erken 10,da Açılır Dediler Bizde Bu Arada Bir Berbere Gidelimde Asker Traşımızı Olalım Dedik Neyse Traslarımızı Olduk Geldik Malum Yer Açılmış Girdik 3 Arkadaş Geziyoruz Gez Gez Bitmiyor Labirent Gibi Yer Bizim Bir Arkadaş Birini Begendi Ben Giriyorum Dedi Dur Dedim O Bence Kadın Degil Yani O biçim Hayır Diyor Bu Kadın Diye Tutturdu Neyse Bu Girdi Çıktı Ulaaannn Diyor Bu Karı Degilmiş Eşoglu Eşek Çavuşu Kestirmemiş Dahi Demezmi Ama Ne Yapsın Çocuk Parayı Peşin Ödemiş Mecbur Katlanmaya O Gün Yerlere Yatmıştık Gülerken

• AYNI OLAY BİZİM ARKADASA ZÜRAFA SOKAKTA DA BASINA GELDİ

AMA BU YOLDA PARAYI VERMİŞSEN DÖNÜSÜ YOK ,YİYORSA GERİ DÖNSÜN JİLET HAZIR BU BÜLENT ERSOY KILIKLI ABİLERDE

NEYSE O ZAMAN ARKADASIMIZ B.K YOLUNA GİTMEDEN İŞİNİ HALLETTİBİ ŞEKİLDE AMA DETAYLARI ANLATMADI MİDEM DE KALDIRMAZDI ZATEN BÖĞĞĞĞĞĞĞĞ
  • gitmeden bi kızla bişiler yap
    özlersin
  • bence mstf nin dediği şeyi yap yapabilirsen ondan sonra bol bol yat sonrada en sevdiğin şeylerden bol bol yee sonra gene yat
  • önce güzel bir hatun bul. evire çevire sev. Anladın sen onu. Ayrıca
  • Askere gitmeden önce 20 gün boyunca bence evden dışarı çıkma.

Sakal traşı olma.

çıblak ayakla evinde halıların üzerinde dolaş yerde yat.

askerde bunların hiçbirini yapamazsın.ne çıblak ayakla dolanabilirsin ne sakallı gezebilirsin nede yerlerde yatabilisin.
  • 20 gün yat.
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.