quote:Orjinalden alıntı: toyyl önce güzel bir hatun bul. evire çevire sev. Anladın sen onu. Ayrıca Bunu yapacaz inş
bence en sevdiğin yemekleri ye sonra çok ararsın bulgur pilavı ile karaşimşekten çok yiyeceksin doğa ile başbaşa ol biraz kafanı dinle zamanı gelince çok bunalıp kafayı sıyırmamak için ayrıca kim olursa olsun herkezden helallik al asker ocağı ne olacağı belli olmaz
ısparta güzel yerdir, ıspartalıyım ama...ısparta acemilik ise doğuya gideceksin kendini hazırla bence...karıyla kızla uğraşacağına...
Şimdiden erken yatıp erken kalkaya biraz alıştır kendini,,ben ilk zamanlar çok zorlanmıştım,,,acemilikte sabah 5 de kaldırıyolardı bizi...
quote:Orjinalden alıntı: quadream ısparta güzel yerdir, ıspartalıyım ama...ısparta acemilik ise doğuya gideceksin kendini hazırla bence...karıyla kızla uğraşacağına... %100 DOĞUYA GİDECEZ DİYE Bİ KAYDEMİ VAR YA belli olmaz o bence şöför möför olsak bare yada pc üzerine bişey yaw
quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: quadream ısparta güzel yerdir, ıspartalıyım ama...ısparta acemilik ise doğuya gideceksin kendini hazırla bence...karıyla kızla uğraşacağına... %100 DOĞUYA GİDECEZ DİYE Bİ KAYDEMİ VAR YA belli olmaz o bence şöför möför olsak bare yada pc üzerine bişey yaw daha çok ağlarsın bu kafayla...
quote:Orjinalden alıntı: quadream quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: quadream ısparta güzel yerdir, ıspartalıyım ama...ısparta acemilik ise doğuya gideceksin kendini hazırla bence...karıyla kızla uğraşacağına... %100 DOĞUYA GİDECEZ DİYE Bİ KAYDEMİ VAR YA belli olmaz o bence şöför möför olsak bare yada pc üzerine bişey yaw daha çok ağlarsın bu kafayla... bi ok olmaz herşeyin yeri ve zamani var bu açdığım konı başka ıspartadan sonra gideceğim yer başka şimdi konuyu saptırmayalım ben doğuya gideceğimi sanmıyorum..
quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: quadream quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: quadream ısparta güzel yerdir, ıspartalıyım ama...ısparta acemilik ise doğuya gideceksin kendini hazırla bence...karıyla kızla uğraşacağına... %100 DOĞUYA GİDECEZ DİYE Bİ KAYDEMİ VAR YA belli olmaz o bence şöför möför olsak bare yada pc üzerine bişey yaw daha çok ağlarsın bu kafayla... bi ok olmaz herşeyin yeri ve zamani var bu açdığım konı başka ıspartadan sonra gideceğim yer başka şimdi konuyu saptırmayalım ben doğuya gideceğimi sanmıyorum.. tmm seni paris'e yollarlar sölersin çavuşa...
quote:Orjinalden alıntı: quadream quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: quadream quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: quadream ısparta güzel yerdir, ıspartalıyım ama...ısparta acemilik ise doğuya gideceksin kendini hazırla bence...karıyla kızla uğraşacağına... %100 DOĞUYA GİDECEZ DİYE Bİ KAYDEMİ VAR YA belli olmaz o bence şöför möför olsak bare yada pc üzerine bişey yaw daha çok ağlarsın bu kafayla... bi ok olmaz herşeyin yeri ve zamani var bu açdığım konı başka ıspartadan sonra gideceğim yer başka şimdi konuyu saptırmayalım ben doğuya gideceğimi sanmıyorum.. tmm seni paris'e yollarlar sölersin çavuşa... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm he he ondan hadi
quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: toyyl önce güzel bir hatun bul. evire çevire sev. Anladın sen onu. Ayrıca Bunu yapacaz inş
quote:Orjinalden alıntı: Macromedia quote:Orjinalden alıntı: VistaXXX quote:Orjinalden alıntı: toyyl önce güzel bir hatun bul. evire çevire sev. Anladın sen onu. Ayrıca Bunu yapacaz inş noldu