Şimdi Ara

ASKERE YENİ GİTMİŞ BİR ER İN ASKERLİĞİ NASIL GEÇER? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
89.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hızlı Gecer
  • Peki teskere bırakmak ne demektir?Kaç yıl askerlik yapılır?Maaş?ve Rütbeyi ne kadar nasıl yükseltebilirsin?Cevaplarsanız sevinirim.
  • artık yok öyle birşey askerlik sırasında uzmanlık sınavına girebilirsin en fazla 4-5 kıdemli uzman olursun 45 yaşında şutlarlar yada açıköğretim okuyup kurum içi sınav ile astsubay olablirsin. Askere gidince hepsini öğrenecek bolca vaktin olacaktır
  • şimdi burada yazanların hepsi askerliğini bitirip gelmiştir. Şimdi de sıra bizlerde....
  • mayış 2014 de gideceğim şimdiden heyecan baştı
  • Güzel geçer guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 inci ayım ilk 6 ayı gecercekten sıkıntı ama sonra rahatsız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1996 lıların hazırlıklı olması lazım. malum sıra bzde
  • 93 lüyüm 95 e 2 gidiyorum.. Allah yardıcımız olsun :) Ellerimde yanıklar var.. gatadan rapor aldım askerliğe elverişli dediler. Umarım silah tutarken sıkıntı yaşamam ki en çok korktuğum noktada bu ve inşallah ameliyat yaparlar.
  • Askerliğin en zor kısmi bence ilk bir haftasıdır,ondan sonra alışıyor insan.Ben 90/1 jandarma er olarak yaptım askerliği,hiç bitmez diyordum bitireli 4 yıl olacak nerdeyse.

• 95 liyim gitmedim inşallah bizimde hızlı geçer

• uzun dönem yapacam sanıırm bende of of çalışma ve iş hayatı ile meşgul oluyorum ama hala 2 yıllık okulumda var 20 yaşımdayım ne yapıcam ben acaba
  • İlk gece yorganın altında hüngür hüngür ağlarsın o geceden sonra bir bakmışsın askerlik bitmiş.
  • Lise sona gidenler askerliği 3 yıl erteleyebiliyor mu ?
  • Ben uzun dönem yaptım 24 yasimda gittim 20 yaşındaki çocuklar devrecilik yaptı 3-4 ay sonra çok sıkıntı olmadi. Sizlere tavsiye ne yapıp edin kısa dönem yapın benden söylemesi 12 ay çok uzun geliyor bayağı sabır istiyor hele 24-25 yaşından sonra uzun dönem askerlik hiç akıl karı bisey değil ne yapın edin 4 yıllık okuyun kısa dönem yapın kısa dönem göz açıp kapatasiyo bitiyor zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.