yemek sepeti nasıl para kazanıyor
bol bol indirim kodu dağıtıyor kuryeye çok para veriyor para nasıl kazanıyor az önce mesela 200 liralık yemek söyledim indirimle 100 liraya geldi kurye ye paket başı 60 lira mı ne ödüyormuş benden 100 lira aldı 60 lira kuryeye verdi 200 lira restoranta 100 lira indirimi restoran karşılamıyor çünkü verdi 30 lira restorandan komisyon aldı
100 lira resoranta ödediği paradan zararda 60 lira kuryeye verdi 30 lira komisyon aldı 130 lira zararda
indirim vermese bile restorandan aldığı %15 komisyondan kar edebilmesi için her siparişin en az 400 tl olması lazım çünkü 60 lira kuryeye gidiyor bunun başka giderleri de var 600 lira anca kurtarır
Öğrenmek isteyene ücretsiz söylenilirim tek yapmanız gereken motor no veya şasi no yazmak
Külüstür pc den kurtulan adamın yeni aldığı pc
Yeni aldığı pc buysa eski sistemini merak ettim külüstür pc den kurtuldum diye seviniyor birde
1 yıllık 1 GB hosting sadece 30 tl
- 1 Site Barındırma
- 1 GB Disk Alanı
- 25 GB Trafik Alanı
- 1 vCore CPU %25
- 1 GB RAM
- Ücretsiz SSL Sertifikası
- 1 Adet E-posta Adresi
- 1 Adet MySQL Veritabanı
- (X) Subdomain / Alt Alan Adı
- Günlük Yedekleme
samsungu ucuz kulaklık verdiğine pişman ettim
samsung galaxy m31s telefon almıştım kutunun içinden 20 tl lik dandik bi kulaklık çıktı telefonu 2 yıl garanti diye satıyorlar sonuçta telefonda birlikte kutunun içinden çıktı yanı kulakluğında 2 yıl garantisi var ilk hafta bozuldu garantiye gönderdim yenisini verdiler gene bozuldu gene gönderdim gene bozuldu gene gönderdim 5. kezden sonra adamlar bıkmış olsa gerek bluetooth kulaklık gönderdiler bedevaya bluetooth kulaklığım oldu
belediyenin otopark görevlisiyim
yol kenarlarına park eden arabalara fiş kesip para alıyorum merak ettiğiniz her türlü soruyu sorabilirsiniz.
27 yaşındayım bu yaşıma kadar kendimiz otel işletiyorduk küçük bi apart otelde ailecek işletiyorduk pandemiden dolayı turizm kötü gitti oteli kapatmak zorunda kaldık yarın bir fabrikada işe başlayacağım yabancı yanında emir altında çalışmaya hiç alışkın değilim benim açımdan çok zor olacak tavsiyeleriniz nelerdir
şimdi adam bi laf eder ben kaldıramam işimi yaptığım halde beğenmez falan
ilk defa el işinde çalışacağım tavsiyeleriniz nelerdir
27 yaşındayım bu yaşıma kadar kendim otel işletiyordum pandemiden dolayı oteli kapattım yarın bir fabrikada işe başlayacağım ilk kez el işinde çalışacağım baya zor olacak tavsiyeniz nedir şimdi adam bi laf eder ben kaldıramam el işi derken yabancı yanında çalışmayı kastediyorum organ olan el değil dikiş mikiş değil yani
otel kirayıdı mal sahibine devrettim
valiz çanta montaj işciliği zor mu
iş başvurusu yaptım iki gün deneyelim dediler yaparsan işe başlarsın dediler pazartesi salı deneyecekler tavsiyeleriniz nedir zor mudur bu iş yapan var mı
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 489
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 35.295 (Bu ay: 498)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 332 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic