belediyenin otopark görevlisiyim
-
-
Belediyenin otopark görevlisi misin -
Yere düşen fişleri napıyonuz hocam -
Artık şu varoş yere düşme esprisinden bıkmadınız mı ya da cidden komik mi geliyor ya da bunun cidden espri olduğunu mu sanıyosunuz ?
-
Maaş kaç ? Çalışma saatleri ? Yan haklar nedir ?
-
Borç yaz dediğimde bazı çalışan arkadaşlarınız hemen alevlenmeye başlıyor.
Nedeni nedir acaba? Yoksa onlarda bu borcun hiçbir şekilde tahsil edilemeyeceğini biliyorlar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatMaaş kaç ? Çalışma saatleri ? Yan haklar nedir ?
3000 tl maaş var günlük 30-40 tl bahşiş topluyorum birde yaptığım işe göre prim alıyorum hepsi aylık 4500-5000 falan oluyor
birde yazın günde 2 saat fazla mesai yapıp günlük 50 tl fazla mesai ücreti alıyorum yazın 6000 falan oluyor
yer alanya ama bahşiş yere göre değişir alanyada sahil yolunda çalışıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: iDoctor
Borç yaz dediğimde bazı çalışan arkadaşlarınız hemen alevlenmeye başlıyor.
Nedeni nedir acaba? Yoksa onlarda bu borcun hiçbir şekilde tahsil edilemeyeceğini biliyorlar mı?prim aldığımız için borç yazdıran müşteriyi sevmeyiz :)
-
Eskiden üstümde para yok diyordum şimdi kartta geçiyor demeye başladılar :) O da yok diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.buralarda mafya tarzında değnekçi pek olmuyor hepsi belediyenin :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Artık şu varoş yere düşme esprisinden bıkmadınız mı ya da cidden komik mi geliyor ya da bunun cidden espri olduğunu mu sanıyosunuz ? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X