Şimdi Ara

yemek sepeti nasıl para kazanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bol bol indirim kodu dağıtıyor kuryeye çok para veriyor para nasıl kazanıyor az önce mesela 200 liralık yemek söyledim indirimle 100 liraya geldi kurye ye paket başı 60 lira mı ne ödüyormuş benden 100 lira aldı 60 lira kuryeye verdi 200 lira restoranta 100 lira indirimi restoran karşılamıyor çünkü verdi 30 lira restorandan komisyon aldı

100 lira resoranta ödediği paradan zararda 60 lira kuryeye verdi 30 lira komisyon aldı 130 lira zararda

indirim vermese bile restorandan aldığı %15 komisyondan kar edebilmesi için her siparişin en az 400 tl olması lazım çünkü 60 lira kuryeye gidiyor bunun başka giderleri de var 600 lira anca kurtarır 

• Restoran indirim yapmayi kabul ediyor ondan. Ancak bu restoranlar nedense yerine gidince indirim yapmiyor.
  • Kuryelere paket başı 60 TL ödemesi konusu doğru olmayabilir.

Normalde restoranlardan belirli bir oranda komisyon alıyorlar ve restoranların büyük bir çoğunluğu da fiyatları için alınan komisyon kadar zam yapıyor.

Tek farklı konu sürekli olarak kullanılabiliyor olan “100 TL indirim” tarzındaki kupon kodları. İndirimsiz yemek söyleyen kişi sayısı indirimli yemek söyleyen kişi sayısından fazla ise ancak o şekilde kar elde edebiliyorlardır.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt

al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim

o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi madem kocan öyle yapıyor dedi ne yaparsan yap kızım sen de dedi al kendini git dedi benim çekicek halim yok dedi

• Bazı dönemler bu tür şirketlerin asıl hedefi aktif kullanıcı sayısını artırmak oluyor. Sipariş başına ettikleri zarar da pazarlama maliyeti olarak görülüyor. Reklam filmi çekip televizyonda oynayacaklarına, o bütçeyi bu şekilde kullanıyorlar gibi düşünebilirsin.

• İndirim restoranlardan kesiliyor. Yemek sepeti gibi firmalar hiçbir iş yapmadan sadece komisyonculuk yaparak oturdukları yerden restoranlardan kat ve kat fazla para kazanıyor.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt

bizim burda bazı restoranlarda durum tam tersi mesela tavukçu var yemeksepeti'nde 600tl fiyat çekiyor telefonla ararsan aynı menü 425 tele. telefon ediyorum tabii ben mal mıyım yahu!

• İşte herkes senin gibi düşünmüyor bölge bölge farkliliklar var zengin semtte restoranlarda 400 liralık yemeğe 600 fiyat çekiyor diğer yerden ettiği zararı karşılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.