Şimdi Ara

Restorana yemek önerileriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese bir aile restoranimiz var asciya şunu yap bunu yap demek için aklıma da birşey gelmiyor.

Çok maliyetli olmayan ama insanlar seveceği yemek çorba garnitür onerileriniz varsa alırım.

Dükkana girdiniz oooo güzel menü bugün doyduk diyeceğiniz yemeklerde olabilir.

Vejeteryanlar için de yemek onerebilirsiniz hergün mutlaka bir adet cikariyoruz vejeteryanlar için yemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyturan lokantasının menüsüne bakabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inanlı kullanıcısına yanıt
    **Çorbalar:**
    - **Mercimek Çorbası:** Türk mutfağının klasiği, besleyici ve yapımı kolay.
    - **Domates Çorbası:** Taze domates ve biraz krema ile zenginleştirilebilir.

**Ana Yemekler:**
    - **Karnıyarık:** Patlıcanın içi kıyma ve baharatlarla doldurulur, hem göze hem damağa hitap eder.
    - **Tavuk Şiş:** Marine edilmiş tavuk göğsü şişlere dizilir, hem sağlıklı hem ekonomik.

**Garnitürler:**
    - **Bulgur Pilavı:** Hem besleyici hem de doyurucu bir seçenek.
    - **Yoğurtlu Havuç Salatası:** Rengi ve lezzetiyle sofraya canlılık katar.

**Vejeteryan Seçenekler:**
    - **İmam Bayıldı:** Zeytinyağlı patlıcan yemeği, herkes tarafından sevilen bir lezzet.
    - **Falafel:** Nohut ve baharatlarla yapılan, doyurucu ve sağlıklı bir alternatif.

Her gün menünüzde farklı bir çeşit sunarak müşterilerinize çeşitlilik sağlayabilirsiniz. Ayrıca, mevsim sebzelerini kullanarak hem maliyeti düşürebilir hem de tazelik ve lezzet açısından puan kazanabilirsiniz. Umarım bu öneriler işinize yarar ve müşterileriniz "Bugün doyduk!" diyerek restoranınızdan ayrılır. Afiyet olsun! 🍲🥗

• Teşekkürler chatgbt :)

• inanlı kullanıcısına yanıt

• zamanında ofisten çalışırken gittiğimiz lokantada ekşili köfte diye bişey vardı. beyaz renkli olan (un terbiyeli mi yoğurt terbiyeli mi oluyo artık detayını bilmiyorum) patatesli ve sulu bi köfte yemeğiyle. köftenin içinde pirinç taneleri vardı. o yemeği çok severdim.

şu sıralar nadiren lokantaya gidiyorum ve hep taze fasulye falan yiyorum. nedeni de: evde sebze pek yapmadığım için, bari dışarda yiyeyim diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam aklımızda bulunsun:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neler yapıyorsunuz ki? Normalde ne sunduğunuzu bilmeden tavsiye vermek bence biraz zor olur.

Bence benzer konseptte bir restorana uğrayın. Menüsüne bakın; hani hangi yemekleri yapıyorlar. Müşterilerin tercih edeceğine ve düşük maliyetli olduğuna inandığınız şekilde size uygun gelenleri içlerinden seçin. Nelerin yapılıp yapılamayacağının anlamanın, hangi opsiyonların var olduğunu öğremenin en kısa yolu bu olur herhalde.

Çorba olarak tarhana ve mercimek çorbaları olabilir.

Yemeklerinin yanına veya midesini dinlendirmek isteyenler için müstakil öğün olacak biçimde cacık yapabilirsiniz.

Bunlar vejetaryenlere de hitap edebilecek seçenekler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.