Şimdi Ara

Askeri okul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beden mülakatlarını geçiyorum

40 -37 arası mekik çekiyorum

7-8 m top fırlatıyorum

400 metreyi 75-80 arası koşuyorum

bide sınava girerken bunu yap bunu yapma dicekleriniz var mı ????

bide ben dershaneye gidiyorum belirli dershaneye gidenler alınmıyormuş ???

bunlar hangi dershane lütfen yardım

• orayı seçersen hayatının hatasını yaparsın çıkarsan 4yılın parası sanırım 80bin tl idi ödetirler not ortalaman 50den düşüsek şutlarlar parayıda alırlar çok feci yaparlar acımazlar kız yok orda yemeklere şap katıyolar pc götüremezsin.gidersen yanarsın sen değil ailende yanar artık baban seni öldürür heralde
  • Cemaat dersanelerinden uzak dur. Annen kapalı ise problem yaratabilir.
    Havanın sınavında ayrıca psikomotor teste gireceksin .

Edit: Sahin K bir halt bildigin yok boş boş konuşma bari. Ben askeri lise mezunuyum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germanic -- 14 Nisan 2012; 22:41:39 >
  • ben birde havacılığı istiyorum.... ne yapmam lazım.....
  • Namaz kilanida dovuyorlarmis.

• eee ben körfeze gidiyorum bu etkiler mi annem bi de kapalı değil
  •  Askeri okul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Askeri okul

anlamadım
  • yardım edin
  • kardeş hakkında hayırlısı olsun ama bence iyi düşünüp bi karar ver. sonuçta düz lise gibi değil. bütün hayatını değiştirecek bi meslek okuluna gitmiş olacaksın. yeteneklerini düşünüp karar ver. eğer çok iyi bi öğrenciysen başarılı biriysen belki öğrencilikte sıkıntı çekersin ama ilerde rahat edersin..
  • girme !

hayatının hatasını yaparsın !

birader girdi, saçının yarısını döktü, migren oldu, koca iğneleri ensesinden yiye yiye kafayı sıyırdı sıyıracak.

askeri okullar dışardan çok albenili gibidir.

mümkünse asker ocağında, acemi birliğinde en az 1 gün dur, o havayı solu bakalım. emir komuta zincirine gir.

nasıl roket gibi kaçıp, askeri okullara tövbe ediyorsun bak...

askerliği tatmamış olanlar bu okullara giriyorlar, gerçeği görüp dünyanın kaç bucak olduğunu anladıklarında iş işten geçmiş oluyor...
  • çok iyi olmasamda iyi öğrenciyimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

girme !

hayatının hatasını yaparsın !

birader girdi, saçının yarısını döktü, migren oldu, koca iğneleri ensesinden yiye yiye kafayı sıyırdı sıyıracak.

askeri okullar dışardan çok albenili gibidir.

mümkünse asker ocağında, acemi birliğinde en az 1 gün dur, o havayı solu bakalım. emir komuta zincirine gir.

nasıl roket gibi kaçıp, askeri okullara tövbe ediyorsun bak...

askerliği tatmamış olanlar bu okullara giriyorlar, gerçeği görüp dünyanın kaç bucak olduğunu anladıklarında iş işten geçmiş oluyor...

benim kuzen (kuzen dedim 35 yaşında) o da askeri lise ve çok anısı var hatta kazandığı gün (askeri liseyi) ben küçükmüşüm nefes boşluğuna atlayıp az kalsın öldürüyormuşum

• birde çenemin altında 1 cm kadar dikiş izi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.