Şimdi Ara

Askeri Okul Isteyenler Ve diger bilgiler icin Gelin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sert mi peki okul veya komutanların mantıksız emirleri oluyor mu?
  • Pectus exavatum ameliyati olan bi bayan pmyo veya akademiye girebilir mi abinin bilgisi var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arı vız vız

çok sert mi peki okul veya komutanların mantıksız emirleri oluyor mu?

Evet ilk iki sene ruh gibi olucaksin ama deyiyo yani herturlu zorluk var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiers1453

Cumleten selamun aleykum gordugum kadariyla heyecanli bir bekleyis icindesiniz dogal olarak tabi bu konuyu acmamdaki gaye harp okulu veya polislik dusunen arkadaslara yardim etmek .Kendimi tanitayim hava harp okulu son sinif ogrencisiyim seneye subay olarak mezun olucaz .Arkadaslar aranizda mutlaka dusunen veya kafasinda soru isareti bulunanlar sorsunlar sorularini suan haftasonu iznindeyiz evime geldim .Ilk once sunlari belirteyim benim puanim 401 di ilk sirada girdim evet diger uni puanim yetsede sehit olan babamin meslegi vede benimde hayal ettigim meslek oldugu icin girdim .Arkadaslar baraj puanlari 280 oluyo gecen basvuruyo ve mulakata gidiyosunuz yesilkoye sunu belirteyim gozunuz bozuksa askeri okullara giremezsiniz on saglik muayenesinde elenir yollanirsiniz.Ama gozler saglam ve fiziki acidanda iyiyseniz deneyn fakat gercekten ilk 2 sene kok sokturuyolar sakin evinizdeki rahatligi beklemeyin disiplini hat safhada olan okullardir (hava, deniz ,kara)Sabrederim derseniz saglik olarakda yeterliyseniz deneyin.Torpil laflarini gordum bakin o torpil devri bitti kimseye guvenmeyin .Sunu belirteyim ygs puaniniz 280 290 sada sansiniz yok ,320 ustu olanlar ama deneyebilir abim de polis beyoglu ilce egm de komiser polisliklede sorularinizi cevaplarim son olarak sunu soyliyim biz bu seviyeye ellerimiz cepte gelmedik adam gibi calisan yapiyo kardeslerim ve cokda gurur verici onurlu bi is .Pes ederseniz kaybedersiniz ve cogunuz pes etmis gibi goruyorum bi nebze sizi bilgilendirmek canlandirmak icin konuyu actim sorularinizi bekliyorum

usta gecen sene kara harpte ön sağlığı sözlü mülakatı falan geçtim ama genel sağlıkta askeri öğrenci olur raporu alamadım. bu sene tekrar girsem mülakatlara gecen seneki mevzu sorun çıkarırmı ?

• soldiers1453 S kullanıcısına yanıt
    Boyum 180 kilom 85/86 civarı kiloda sıkıntı olur mu?

• Sorun olmaz yonetmelik bu yil ayni kacirma bence

• Astsubay olmak zor mu? Aciklarmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Astsubay olmak zor mu? Aciklarmisiniz?

Okula girersen gerisi geliyo olursun ama okula girmek zor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessicaHyde

Astsubay olmak zor mu? Aciklarmisiniz?

Okula girersen gerisi geliyo olursun ama okula girmek zor

Mesela ne gibi zorluğu var?

• quote:

Cumleten selamun aleykum gordugum kadariyla heyecanli bir bekleyis icindesiniz dogal olarak tabi bu konuyu acmamdaki gaye harp okulu veya polislik dusunen arkadaslara yardim etmek .Kendimi tanitayim hava harp okulu son sinif ogrencisiyim seneye subay olarak mezun olucaz .Arkadaslar aranizda mutlaka dusunen veya kafasinda soru isareti bulunanlar sorsunlar sorularini suan haftasonu iznindeyiz evime geldim .Ilk once sunlari belirteyim benim puanim 401 di ilk sirada girdim evet diger uni puanim yetsede sehit olan babamin meslegi vede benimde hayal ettigim meslek oldugu icin girdim .Arkadaslar baraj puanlari 280 oluyo gecen basvuruyo ve mulakata gidiyosunuz yesilkoye sunu belirteyim gozunuz bozuksa askeri okullara giremezsiniz on saglik muayenesinde elenir yollanirsiniz.Ama gozler saglam ve fiziki acidanda iyiyseniz deneyn fakat gercekten ilk 2 sene kok sokturuyolar sakin evinizdeki rahatligi beklemeyin disiplini hat safhada olan okullardir (hava, deniz ,kara)Sabrederim derseniz saglik olarakda yeterliyseniz deneyin.Torpil laflarini gordum bakin o torpil devri bitti kimseye guvenmeyin .Sunu belirteyim ygs puaniniz 280 290 sada sansiniz yok ,320 ustu olanlar ama deneyebilir abim de polis beyoglu ilce egm de komiser polisliklede sorularinizi cevaplarim son olarak sunu soyliyim biz bu seviyeye ellerimiz cepte gelmedik adam gibi calisan yapiyo kardeslerim ve cokda gurur verici onurlu bi is .Pes ederseniz kaybedersiniz ve cogunuz pes etmis gibi goruyorum bi nebze sizi bilgilendirmek canlandirmak icin konuyu actim sorularinizi bekliyorum

dişlerimde tel var önsağlıkta sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cantrk95

quote:

dişlerimde tel var önsağlıkta sıkıntı olur mu?

Olur adamlar disindeki yamuktan bile elerler

• Gecen seneki mezuniyet balosu nerde oldu ? Kim geldi?

• Geçen sene mülakatlarda elendim. HHO

• Dişte çürük, dolgu sorun yapar mı?
    Bir de babam 9 ay hapis yattı 12 sene önce, sabıkasından sildirdi, gözükmüyor şu an. O sorun teşkil eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo

Dişte çürük, dolgu sorun yapar mı?
    Bir de babam 9 ay hapis yattı 12 sene önce, sabıkasından sildirdi, gözükmüyor şu an. O sorun teşkil eder mi?

geçen yıl giren arkadaşlar çürük sorun ama dolgu sorun değil demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo

Dişte çürük, dolgu sorun yapar mı?

Baban seni etkilemez senin sabikan temiz olmali

• Fiziki olarak sıkıntı yok ama diş mevzusunu ilk defa duydum benim on dislerin arasi aralik biraz o sıkıntı olur mu acaba? Ve maaslar gercekten kadar mı? Sözlü mulakatlarda sana sorulan sorulardan bi kac bisey yazabilir misin?

• Birde fiziki olarak nasil eğitim aliyosunuz savunma olarak ondan da bahsedebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Gecen seneki mezuniyet balosu nerde oldu ? Kim geldi?

sorumu cevaplarmısın ?

• Hocam ben acıköğretim mezunuyum aslında sadece son sene aöl okumama rağmen harp okulllarının hiçbirine basvuramadım.
    Polis akademisi düşünüyorum unun ritüelleri nasıl oluyor bi geniş bilgi verir misin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.