Şimdi Ara

Askeri Okul Isteyenler Ve diger bilgiler icin Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumleten selamun aleykum gordugum kadariyla heyecanli bir bekleyis icindesiniz dogal olarak tabi bu konuyu acmamdaki gaye harp okulu veya polislik dusunen arkadaslara yardim etmek .Kendimi tanitayim hava harp okulu son sinif ogrencisiyim seneye subay olarak mezun olucaz .Arkadaslar aranizda mutlaka dusunen veya kafasinda soru isareti bulunanlar sorsunlar sorularini suan haftasonu iznindeyiz evime geldim .Ilk once sunlari belirteyim benim puanim 401 di ilk sirada girdim evet diger uni puanim yetsede sehit olan babamin meslegi vede benimde hayal ettigim meslek oldugu icin girdim .Arkadaslar baraj puanlari 280 oluyo gecen basvuruyo ve mulakata gidiyosunuz yesilkoye sunu belirteyim gozunuz bozuksa askeri okullara giremezsiniz on saglik muayenesinde elenir yollanirsiniz.Ama gozler saglam ve fiziki acidanda iyiyseniz deneyn fakat gercekten ilk 2 sene kok sokturuyolar sakin evinizdeki rahatligi beklemeyin disiplini hat safhada olan okullardir (hava, deniz ,kara)Sabrederim derseniz saglik olarakda yeterliyseniz deneyin.Torpil laflarini gordum bakin o torpil devri bitti kimseye guvenmeyin .Sunu belirteyim ygs puaniniz 280 290 sada sansiniz yok ,320 ustu olanlar ama deneyebilir abim de polis beyoglu ilce egm de komiser polisliklede sorularinizi cevaplarim son olarak sunu soyliyim biz bu seviyeye ellerimiz cepte gelmedik adam gibi calisan yapiyo kardeslerim ve cokda gurur verici onurlu bi is .Pes ederseniz kaybedersiniz ve cogunuz pes etmis gibi goruyorum bi nebze sizi bilgilendirmek canlandirmak icin konuyu actim sorularinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiers1453 -- 28 Mart 2014; 16:26:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar.acikcasi hava harpe başvurdum ama kafam cok karışık.oncelikle gözüm 0.25 dedi doktor ama bu sene fazla kitaba bakmaktan ve az uyumalısın olduğunu düşünüyorum sıkınti olur mu? Bir de girenlerden kaçı pilot oluyor yani ben girip te pilot olamazsam hayatım kararır ama kendine güveni olan ve hırslı birisiyimdir çevremde de hep zekamla dikkat çekerim ama biraz sivriyimdir. Bu şartlar altında bana hava harpi tavsiye eder misiniz?

Edit: bu arada 5 vakit namaz kılıyorum sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arı vız vız -- 28 Mart 2014; 16:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek liseleri oluyormu
  • O okuldakiler pilot olarak yetisiyo yani ucuslarda kalbinde ritim sorunu cikarsa yer subayi olursun ama dusuk ihtimal 100 kisiden 90 i pilot oluyo .Gozlerin icinde dinlendir uzaga bakarken falan bulaniklik hissedersen doktora git bidaha ama 0 olmasi sart, gozlerini yorma pc telefonda fazla ugrasma onun disinda sozlu mulakat sorularini bi arastir derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiers1453 -- 28 Mart 2014; 16:35:59 >
  • sınavsız geçiş yapabiliyor muyuz
  • başvuru sayısı fazla olduğundan ön sağlıkta eleme fazla oluyor arkadaşlar ben geçen sene girdim hho seçmelerine.(bizim grup 40 kişiydi 7-8 kişi geçebildi ön sağlıktan). bunu bilerek gidin çok fazla umutlanmayın. benim tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceans21 -- 28 Mart 2014; 16:38:02 >
  • Benim arkadaşın abisi 3.sınıfa harp okulunda gözle ilgili soru sormuştum göz için kurallar katı gözüküyor fakat öyle değilmiş heralde bunun bazı arkadaşları oraya numaralı gözlüklere bile girmişler var mı böyle bişe cidden ??

• On saglikda suratinizda belirgiin iz dovme falan asla olmicak , tepeden tirnaga bakiliyo titrersenizde elerler sakin olun vede dis yapisi duzgun olmali en onemlileri bunlar dahasida var.

• Megrel53 kullanıcısına yanıt
    Sunu soyliyim miyop degilseniz bazen taviz gosterirler ama miyopsaniz imkansiz hipermetroplar bazen yirtabiliyo hava mulakati zordur kara bi nebze daha kolaydir

• Jinekomasti akademi için sorun mu? Ağabeyine bi soruver sana zahmet.
  • Eleyebilirler ama durumuna bagli tedavisi vardi onun arastir

• maaş ne kadar pilot olduktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiers1453

Eleyebilirler ama durumuna bagli tedavisi vardi onun arastir

Kardeş zaten uzaktan hiç birşey yok normal kas olarak belli oluyor ne yağ olarak anlaşılıyor ne jinekomasti ama jinekomasti anlama yöntemi var işte eliyle göğüs çevresini sıktığında tabaka geliyor öylede yapmaz heralde...
  • Arı vız vız A kullanıcısına yanıt
    Basta 5000- 7000 le basliyosun thy gibi yerlere gecersen 15000 rahat aliyosun .

• quote:

Orijinalden alıntı: batanreis

quote:

Eleyebilirler ama durumuna bagli tedavisi vardi onun arastir

Kardeş zaten uzaktan hiç birşey yok normal kas olarak belli oluyor ne yağ olarak anlaşılıyor ne jinekomasti ama jinekomasti anlama yöntemi var işte eliyle göğüs çevresini sıktığında tabaka geliyor öylede yapmaz heralde...

Uzaktan belli degilse sorun etmezler

• Hocam bende düşünüyorum Harp Okulu ve Polisliği. Öncelik YGS olduğu içn sonucu bekliyorum. DAMYO'ya başvurdumda senden KHO, DHO ve HHO hakkında YGS puanı, YGS'den sonra LYS istiyor mu bunlar hakkında bilgi alabilir miyim?

• quote:

TSK da mı 5000

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Hocam bende düşünüyorum Harp Okulu ve Polisliği. Öncelik YGS olduğu içn sonucu bekliyorum. DAMYO'ya başvurdumda senden KHO, DHO ve HHO hakkında YGS puanı, YGS'den sonra LYS istiyor mu bunlar hakkında bilgi alabilir miyim?

Bu sene baraj puanini ygs ye gore acikliycaklar ama milletin ki kotu gibi oldugu icin 270 gibime geliyo kho dho lys de ister ama lys puanlarina bagli onemli olan ygsdir.Ygs iyi gelirse lysdende 310 u gecersen olur tabi mulakatlarda olmasi sartiyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

TSK da mı 5000

Bu dedigim rakam sadece HHO icin .Kho statusu ve maaslari geleceginiz rutbeye bagli ama asla bi havaci kadar alamazlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Hocam bende düşünüyorum Harp Okulu ve Polisliği. Öncelik YGS olduğu içn sonucu bekliyorum. DAMYO'ya başvurdumda senden KHO, DHO ve HHO hakkında YGS puanı, YGS'den sonra LYS istiyor mu bunlar hakkında bilgi alabilir miyim?

Bu sene baraj puanini ygs ye gore acikliycaklar ama milletin ki kotu gibi oldugu icin 270 gibime geliyo kho dho lys de ister ama lys puanlarina bagli onemli olan ygsdir.Ygs iyi gelirse lysdende 310 u gecersen olur tabi mulakatlarda olmasi sartiyla

LYS'de o puan zor gibi ama bakalim hayirlisi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.