Şimdi Ara

Askeri öldüren, döven yobazlara nolacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamadığınız nokta şu, o adam rütbeli, cemaatçi, psikopat vs ne olursa olsun teslim olduktan sonra bu gibi hareketler yapılmaz.

Ya adam teslim olmuş merhamet diliyor senden, ayıptır günahtır. Düşmana yapılmaz bu eziyet. Adam istedigin kadar suclu olsun.

Günahın bile tövbesini koymuş Allah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir şey çünkü burası artık laik türkiye cumhuriyeti değil, türkiye polis ve islam devleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Arkadaşım iyisin değil mi?

Askerin arkasında rütbeli var.Emre uymadığı taktirde er'in kafasına orada sıkar öldürür.Oradaki er üstüne gelen halkın ne olduğunu bile bilmiyor.

Orada asıl tank ile atış yapılsaydı asıl katliamı o zaman görürdün sen.Asker yine işin sonunda olayı anlıyor teslim oluyorlar zaten.

Halkın yaptığı yanlış, salak gibi olaydan habersiz askerin üstüne doğru gidip tehditle panik yaratıp ateş açılmasına sebebiyet vermesi.

Orada öldürecek olsaydı 1 tane adam kalmazdı sivil.Az şu aklınızı çalıştırın.

Bu arada askerlik yaptın mı?

Kanunsuz emir olmaz!!!!!!!!

Rütbeli tecavuz etse izin mi verecek?

Rutbeli tankı sür der.. Sen gözün dönmüş şekilde milletin üstüne sürme korkuyorsan da..

Kanunsuz emir diye saçma şeyler uydurmayın.Askerde bir üstünün söylediği şey kanundur.Şimdi de şu kanunsuz emirciler çıktı.Adamların haberi bile yok ne yaptığından onlara halk isyan ediyor diyenlerde tatbikat yapıyoruz diyenler de.E teslim olduktan sonra yapılanlar ne?

askerde size öğretmediler galiba.. Sana millete sık dese sıkacaksın demekki..

Millete sık derlerse sıkmam ama halk isyan ediyor derse isyancılara sıkarım.Sen sıkmazsan vatanını sevmiyorsun demek ki 1-2 isyancıya kaçacaksın

göz var nizam var. orada ne döndüğü aşikar belli.. Mal değil herhalde oradaki askerde durumu çözmüştür..

Sizin anlamadığınız yada anlamak istemediğiniz nokta şu.. Bu gözü dönmüş darbeciler oraya götüdürükleri erleri rastgele mi aldılar.. üyük kısmı psikopat kafası dumanlı tiplerdir. normal Eri alır mı? totatde 20000 askerli bir olay.. garnizonlar tümüyle boşalmış değil.. iş başarılı olsa 1 ncü gün garnizonlar boşalacaktı.. İlk gün medyanın susturlması, hükumetin düdürlmesi..sıkıyönetimin ele alınıp karşı çıkan rütbelilerin tasviye edilmesi olayıdır.. darbeli hayat 2 ncü günde yaşanır.. o zaman bütün asker sokağa çıkar..

20 bin asker mi ? Şaka heralde.

• nervus*vagus kullanıcısına yanıt
    10 ca kişiyi doğarayan biçen tankın şöforu olduğu soyleniyor ayrıca askere giden bilir bir komutanın şizofrenik cinnet delilik emirlerini kendi akıl melakelerinle gerçekleştirmeme yetkin kanunen ve hukuksal olarak var mesala genarelin kafasına sıkan kahraman astsubay gibi ok?
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ya o yapsa bile onun altindakini dovemeye, anasina bacisina, 10 aylik kizina kufretmenize ne gerek var?

• quote:

Orijinalden alıntı: nervus*vagus

Ya o yapsa bile onun altindakini dovemeye, anasina bacisina, 10 aylik kizina kufretmenize ne gerek var?

gözünün önünde babanı ve anneni ezdiğini bağırsaklarını çıkardığını kafatasını parçaladığını düşün kahraman askerim diye alnına öpücükmü kondurcan saçmalamada üstünüze yok....
    Lan siz anlamiyorsunuz asıl. O mu yapti? Gidin yapana saldırın ona lafım yok. Suçu olmayan adam teslim olmuş sana onu niye kırbacliyorsun?

zaten yapana saldırdılar teslim olana değil goruntuler açık zaten yandaki kadraja giren elaman abimi ezip öldürdü diyor sağır değilsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervus*vagus

Anlamadığınız nokta şu, o adam rütbeli, cemaatçi, psikopat vs ne olursa olsun teslim olduktan sonra bu gibi hareketler yapılmaz.

Ya adam teslim olmuş merhamet diliyor senden, ayıptır günahtır. Düşmana yapılmaz bu eziyet. Adam istedigin kadar suclu olsun.

Günahın bile tövbesini koymuş Allah.

günün birinde sen silahsızken sana ateş eden biri olurda,gözünün önünde eşini dostunu öldürürde sonra teslim olursa umarım sen soğukkanlı kalır ve o ateş edenin kılına dokunmaz adalete teslim edebilirsin.
  • https://sites.google.com/site/tabudeviren/halk-darbeci-hainin-kellesini-aldi.jpg
    ayrıca burdaki beden sana 20 lik bir beden gibi geliyormu kafadan 35-40+...yani rütbeli..her sıkılana inanmayın her taraf için yazıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2016; 0:25:55 >
    Bunların hepsi tank sürüyordu ve kırbaclayanların hepsinin abisi ezildi öyle mi şimdi sonuç?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Askeri öldüren, döven yobazlara nolacak?

ben hiçbirşey olmadı demiyorum ama kafa kesme olayı tamamen yalanlandı dövme olur ülke birbirine girmiş istanbul beyfendisi kibarlığı bekliyorsan daha çok beklerisn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2016; 0:29:27 >
    peki :)

• Darbeyi 3 saate def eden nusracılar pkk yıda bugece bitirin hadi canlar o kadar para boşa gitmesin
    Yalanlandı?

https://www.uludagsozluk.com/k/14-haziran-2006-van-askeri-araç-kazası/

Oku kardeş yukarıdaki entryleri, fazla değil zaten.CNN'in nasıl yalan haber yaptığını gör.

Bu arada bir insan boğazı dışında neresi kesilince o kadar kan aktı cesedinin altına?Ereksiyon olduda erkeklik organını mı kestiler?
  • 22.00. Kopruleri asker kapatti.
    Erler tatbikat zannetti.

23.00 Erlerin elinde silahlar yanlarinda 8-10 civari rutbeli "sıkıyonetim" diye bagiriyor.
    Erler tatbikat zannetti halen.

00.00 Halk sokaga indi - Emie veren komutanini dinleyip halki durdurmaya calismak icin havaya ates eden Erler.

01.00 Erler halen tatbikat zanetti ama 50 civari ere karsi 8-10 rutbeli var.

02.00 Erler halen tatbikat zannetti. Kimsenin aklina gelmiyor Emre uyalim ama komutan sıkıyonetim diyor. Emre uymazsam vuracagim diyor.

03.00 Erler halen mi tatbikat zannetti 4 veya 5 rutbelinin emri ile Halka ates eden Er?

Ben askerligim sirasinda " Emre itaatsizlikte israr" cezasindan hapis cezasi aldim ki; Iskenceyi de goze aldim, dayagi da hatta hapiste oldurecekler diye aklimdan gecti. Bu ceza tezkere kagidimda yazmakta. Bana gore şahsima verilen emir yanlişti ve ben reddettim ki benim elimde sadece bir adet kalem ve kucuk not defteri vardi.

Ordaki askerin elinde G3 piyade tufegi mevcut.
    Hicbir er onursuzca yaşayacagima onurlu bir sekilde ölürüm deyip darbeci Komutanina sikamadi.
    Ben Erler suclu demiyorum ama ben boyle birsey beklerdim. Olmadi onlar aglamayi secti.
    Erlerin pasif kalmasi onlari sucsuz yapmamali.
    Elinde bayrakla sokaga cikan halk darbecilere karsi gelebiliyorsa, elinde g3 olan Erin yapmasi gereken havaya ates etmek, sivillere direnmek veya ates etmek degil; en basit ihtimalle uzerindeki techizati birakip sivillere karisip darbeci komutanlarini yalniz birakmak olmaliydi.

• emir kulları arasındaki fark.

şuanda * koca tank istese ates ederdi, ama tiyatro bunlar* demeniz gerekiyor.

Askeri öldüren, döven yobazlara nolacak?
  • O degil de bu cocuklara yapilanlar.....

TSK bu lekeyi nasil temizleyecek?

Senin benim asker kardeşimizde olabilir di bu cocuklar..

Kanallarin hiçbiri bunlardan neden bahsetmiyor?

Surda Bomba patlamiş deyip yada operasyon var deyip gencecik askerleri alip götürmekde nedir?

Hayır asker sana tankla yada tüfekle bir yaylim ateşi açip sizleri vuramıyormu ki.. Siz nasil böyle birsey yaptiniz.. Yada halk neden engel olmadi...?

Yani asker sizi vursa vuramazmıydı?

Bu lekenin temizlenmesi bu kişilerin biran evvel yakalanması ve gereginin yapilmasi lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 19 Temmuz 2016; 1:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

22.00. Kopruleri asker kapatti.
    Erler tatbikat zannetti.

23.00 Erlerin elinde silahlar yanlarinda 8-10 civari rutbeli "sıkıyonetim" diye bagiriyor.
    Erler tatbikat zannetti halen.

00.00 Halk sokaga indi - Emie veren komutanini dinleyip halki durdurmaya calismak icin havaya ates eden Erler.

01.00 Erler halen tatbikat zanetti ama 50 civari ere karsi 8-10 rutbeli var.

02.00 Erler halen tatbikat zannetti. Kimsenin aklina gelmiyor Emre uyalim ama komutan sıkıyonetim diyor. Emre uymazsam vuracagim diyor.

03.00 Erler halen mi tatbikat zannetti 4 veya 5 rutbelinin emri ile Halka ates eden Er?

Ben askerligim sirasinda " Emre itaatsizlikte israr" cezasindan hapis cezasi aldim ki; Iskenceyi de goze aldim, dayagi da hatta hapiste oldurecekler diye aklimdan gecti. Bu ceza tezkere kagidimda yazmakta. Bana gore şahsima verilen emir yanlişti ve ben reddettim ki benim elimde sadece bir adet kalem ve kucuk not defteri vardi.

Ordaki askerin elinde G3 piyade tufegi mevcut.
    Hicbir er onursuzca yaşayacagima onurlu bir sekilde ölürüm deyip darbeci Komutanina sikamadi.
    Ben Erler suclu demiyorum ama ben boyle birsey beklerdim. Olmadi onlar aglamayi secti.
    Erlerin pasif kalmasi onlari sucsuz yapmamali.
    Elinde bayrakla sokaga cikan halk darbecilere karsi gelebiliyorsa, elinde g3 olan Erin yapmasi gereken havaya ates etmek, sivillere direnmek veya ates etmek degil; en basit ihtimalle uzerindeki techizati birakip sivillere karisip darbeci komutanlarini yalniz birakmak olmaliydi.

Yav he he. O erler neler olduğunun farkına varınca teslim oldular zaten. Eğer gerçek darbe olsaydı orada insan kalmazdı.

• Burada ki yazan çoğunluktan hiç bir cacık olmaz, olsa olsa mangala odun olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.