Şimdi Ara

Askeriyeden nasıl kaçtıgımı anlatıyorum - [KANIT GELDİ !] - 9.Bölüm - FİNAL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
22
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnternet Çocuğu

/>

Alakasız olmuş..
    Ama gif güzelmiş ayrıca kediye onu yaptıran şey acaba ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen kitap yaz okurum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİNAL birazdan geliyor.

• Ulan senin için 30000 -40000 para değil ama waikikiden alisveris yapıyorsun

• en baştan zaten csb olduğu belli diyor bedelli bekledim gelmedi benim için 30000-40000 hiç bir şey diyor ama turkcell'in ödemeli çağrı hattını biliyor ama gene de okumaya devam ettim valla kitap yazsan okurum.
  • insan sallar ama biraz kurgulayarak düşünerek sallar. sen bildiğin doğaçlama fırlatıyon
  • CSB
    İnzibat yok mu o şehirde, askerin biri elinde silah kaçmış ve kamuflajlı... Saatlerce merkezde duruyor inzibat denk gelmiyor.
  • Okurken gözlerim doldu kafan güzelmiş .
    Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır.
  • Eskiden insanları askeriyeden soğutmak diye bir suç vardı.
  • Hadi be kardeşim merak ediyorum

• gg wp, resimde radikalden
  • Şimdi öyle eskisi gibi dayak atma falan yok diye biliyorum. Uyduruk adamlar sizi gelip dövemiyor artık. Sıkıysa yapsın bir dilekçeyle işi biter. Kimsenin size şiddet kullanmaya hakkı yoktur. Anneniz babanız sizi öyle adamlardan dayak yesin diye yetiştirmedi. Siz disiplinli olup kurallara uyarsanız sorun yok. Yok eğer uymazsanız başka cezalar var. Dayak asla kabul edilir birşey değildir.

• csb olduğu senin yazmış olmandan belli bide kanıt geldi yazmış :D

• Okuyan herkese teşekkür ediyorum.Aslında 2.sezonu yarın yazacaktımda boşverip bugüm bitsin dedim.

Yazdıgım hikaye sadece sallayarak hiç düşünülmeden ve kimseden yardım alınmadan yazılmıştır.Forumdaki yazdıgım bütün hikayeler gibi.Askere bile gitmedim

Zevk alıp okuduysanız bende yazmaktan zevk aldım.Begenmeyenlerede saygı duyuyorum.Sadece okumanız yeterli.

Kesinlille hava atmak amaçlı söylemiyorum ama artık forumda tanınmışım bu beni çok mutlu ediyor.

Böyle hikayeleri yazmamın aslında bir nedeni var.Yazacagım kitap hakkında bilgi toplamak.Milletin tepkisine bakıyorum begeniyor mu begenmiyor mu diye.

Yaptıgım analizlere göre yazdıgım hikayeleri okuyanların %90'ı hikayalerimi begeniyor.

Hep yanımda olan 3 arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum.ALLAH sizden razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 19 Ağustos 2014; 1:05:07 >

• Hikaye okunaklı fakat inandırıcı gelmedi

• güzel csb
  • kanıt da on numaraymış.

demekki neymiş birdaha askerden kaçmicakmışsın sert çocuk
  • komutan silah taşımaz kısmıda ağır csb tutarlı yaz

• Bitane daha yazarmısın la akşam akşam iyi geliyo zaman geçiyo

• Sakin askerden korkmayin siz turk çocugusunuz sizin kaninizda askerlik var. Dayak varsada var gidip dayak yiyeceksin vatanin icin gerekirse.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.