Şimdi Ara

Askeriyeden nasıl kaçtıgımı anlatıyorum - [KANIT GELDİ !] - 9.Bölüm - FİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
22
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden başlayacagımı bilmiyorum.Böyle kısaca hayatımı anlatıp giriyorum konuya.

26 yaşındayım.ALLAH'a şükür üniversite bitti.

Bende her zaman askerlik korkusu vardı.Millet böyle gerçek gibi anlatırdı.Evet bildiginiz gibi dayak olayı.

Komutan canı sıkılınca dayak atıyor diyen mi dersin,yerleri yalatıyor diyen mi dersin,en ufak bir şeyde disco ya götürüp öldüresiye dövüyorlar diyen mi dersin.Hep böyle korkutuyorlardı işte.
    ALLAH'a şükür durumuz çok iyi.Bedelli gelsede yapsak diye düşünüyordum.Çünkü 30000 - 40000 TL benim için hiçbirşeydi.

Gelmemişti ama bedelli askerlik.Hani seve seve [argosunu bilirsiniz] yapacaktık askerligi.

Muayene vb şeyleri anlatmayıp hızlıca geçiyorum.Askerligim Samsun'a çıktı bu arada.

O gün işte askerlige gittigim gün gelip çattı.Ailemden helallik alıp,otobüse atladım ve Samsun'a gittim.

Askeriyenin önüne geldigimde içimde inanılmaz bir heyecan vardı.Ne olacaktı bilmiyordum ...

2.Bölüm

3.5 AY SONRA

Bu 3.5 Ayda neler oldu kısaca anlatıyım ben size.

O kapıdan girerken inanılmaz korkmuştum.

1,2,5,7 hafta derken halen askerlige alışamamıştım.Birde komutan şerefsizin tekiydi.Gerçekten anlattıkları gibiydi her şey.Bir keresinde egitime 2 dakika geç gelen birine 2 saat dayak attı.Agzı yüzü morardı çoçugun.

Ben halen çok korkuyordum.Çok dikkat ediyordum hareketlerime.Çünkü olacak bir şey de gerçekten kendimi tutamazdım.Böyle ufacık bir şeyde bana gelip komutan tokat ne bileyim yumruk atsaydı.Gerçekten dayak yiyecegimi bilsem bile geçirirdim suratına bir tane.

Aradan 3.5 ay geçti dedim.Evet o 3.5 Ayın sonunda.İnanılmaz bir hata yaptım.Öyle bir hata yaptımki bir daha bunun geri dönüşü yoktu.Mecbur kaçmalıydım Askeriyeden.

Her zamanki gibi sıradan bir nöbetteydim.Şimdi size nöbetteydim diyince sigara mı içtinde inanılmaz bir hata yaptın diyorsun gibi şeyler söyleceksiniz.Keşke gidip komutandan nargile isteseydim ayagıma.

Askerligi bilirsiniz.Karı kızdan uzak olursunuz.Fakat her zaman aklınız karı kızda olur.Yani kısacası cinsel hayatınızı özlersiniz.[Tabi yaşadıysanız böyle bir şey.]

Nöbetteyken baktım önümden bir kız geçiyor.Kız ne güzel ne çirkin.Tam orta.Giyimi normal.Fakat işte o askerlik varya o askerlik.İnsanı abaza yapıyor gerçekten.

Önümden geçen kıza bakıyordum.Böyle hiç beni sallamadan,arkasını dönüp giderken bakarmısın güzelim dedim.Demez olaydım.

Böyle 2-3 saniye durdu.Güzelim mi ? Bakarmısın mı ? dedi böyle sinirli bir şekilde.Ben o anki abazalıgın etkisiyle askerligi unutmuşum tabi.Kızın gösterdigi tepki yumruk gibi oldu.Asıl darbe en sondaydı tabi.

Bekle seni bir babama söyleyeyimde senin bir tarafına etsin. [biliyorsunuz bu lafı] Ha bu arada babam senin komutanın oluyor canım dedi ve askeriye'ye girdi ...

3.Bölüm

ALLAH'ım bana yardım et dedim.Hemen merdivenlerden aşagıya inip koşmaya başladım.O anki psikoljimle belki kızı durdurup ikna etmeye çalışırım diye düşünüyordum.

Ama koşarken aklımın bir köşesinden biri sesleniyordu sanki "bakarmısın güzelim demişSin neyini savunacan salak" diye.

Evet gerçekten neyi savunacaktım.Neden koşuyordumki kıza dogru.

Ama olsun dedim.Belki bir umut durdururum diye düşündüm.

Koşa koşa kızın yanına geldigimde nefessiz kaldıgım için kalbim küt küt atıyordu.Elinden tuttum ve dur lütfen dedim.Kız bir anda yardım edin diye bagırmasın mı.Bagırdıktan sonre etraftan bana dikilen gözler ve bunun ardından koşa koşa bana dogru gelen komutan,benim için yeni bir hayatın başlangıcıydı belkide ...

4.Bölüm

Yanıma koşa koşa geldi komutan.Kızına tek bir soru sordu.Seni bu mu rahatsız etti diye.Kızın gözlerinin içine baktım.Oda benim gözlerime bakıyordu.

Şu anda belkide hayatımın düzeni bu kıza baglıydı.

Kızın agzından aynen şu kelime çıktı "bu öküze gereken cezayı ver baba beni taciz etti" ...

5.Bölüm - SEZON FİNALİ

O anda aklımdan geçmiş hayatım,gelecek hayatım,işim,okulum,onurum,şerefim,kısacası kendimle ilgili olan herşey geçti.

Ama belkide şu ana kadar en beni en çok üzen olaylardan biride geçti aklımdan.Canlı gördügümden dolayı dahada içim gitmişti.

İçimden şunlar geçti.Bu adam komutan diye herkese vurabiliyor he ...

Böyle gerildim ve komutanın suratına bir tane geçirdim.Kızının suratınada bir tane tokat attım.Agır küfürler ettim.

Askeriye kapısı yakın oldugundan hızlıca kapıya dogru koşmaya başladım.Millet olayın şaşkınlıgından sadece bana bakıyordu.

Kapıdan çıktım ve ne yapacagımı bilmeden koşmaya başladım ...

6.Bölüm

Arkamdan komutan bagırıyordu küfür ediyordu.Komutandan sonra arkasından 2-3 tane daha asker belirdi.

Ben orta hızda koşuyordum.Fakat o anda gerçekten ben kendime bile inanamadım.O kadar hızlı koştumki bir anda kendimi gözden kaybettirmeyi başardım.

10 DAKİKA SONRA

Bir yerde durdum ve nefeslendim.Yanımdan geçen 3 kişi tip tip bakmıştı.Tabiki bakacaktı.Asker kıyafeti giyip,arkasında silah olan biri nefese nefes kalmıştı.

O 3 kişi gözden uzaklaşınca silahımı çöp konteynırına attım.Dikkat çekmemesi için altlara dogru sokuşturdum.

Şimdi ne yapmalıydım diye düşünüyordum.Yapacak çok fazla bir şey yoktu.Kardeşimi arayacaktım.Oda beni gelip alacaktı.

Telefon lazımdı.Nereden bulacaktım diye düşünüyordum.Birinden telefonunu istemeliydim.

5-10 Dakika yürüdükten sonra karşıma 16 yaşlarında bir çocuk çıktı.Merhaba genç telefonun var mı dedim.Var abi dedi.Kontorün var mı dedim.Yok abi dedi.Hangi operatörü kullanıyorsun diye sordum.Turkcell dedi.Tamam bir ödemeli atabilirmiyim dedim.Olur abi dedi.Çıkardı verdi telefonu.Kardeşimde turkcell kullanıyordu.Attım ödemeli.1.5 dakika sonra kardeşim aradı.

Hızlıca konuya girdim.Kardeşimin adıda Tarık.Tarık ben Yavuz.Çok kötü olaylar oldu.Arabaya atla gel.Merkezde bekliyor olacagım seni dedim.Abi ne diyorsun sen saçmalama felan dedi.Oglum sen gel anlatacam her şeyi dedim.Tamam abi dedi ve telefonu kapattı.

Çocuga teşekkür ettikten sonra şehir merkezine dogru yürümeye başladım ...

7.Bölüm

Şehir merkezinde beklemeye başladım.Millet tip tip bana bakıyordu.Üstümü degiştirmeliydim.

4 SAAT SONRA

Sıkıcı bir bekleyişten sonra kardeşimin arabası ileriden gözüktü.Bende yerimden kalktım ve arabanın yanıma gelmesini bekledim.

Kardeşim arabayı yanıma çekti.Ben hemen kapıyı açıp arabanın içine bindim.

Arabaya biner binmez kardeşime hemen bana cüzdanını ver dedim.Üstüme birşeyler alacaktım çünkü.Waikiki'ye girdim ve üstüme birşey aldım.

Asker kıyafetlerimi poşete koymuştum.Yolda çöpe atacaktım.Kardeşim neler oldu dedi.Herşeyi anlattım en başından.

Kardeşim aynen şöyle dedi."Abi artık eski hayatına dönmen çok zor."

Haklıydı gerçekten.Zordu artık.Dönerdim ama baya bir ceza alırdım.Çünkü şu anda yakmıştım askerligi.

Kardeşim ne yapıyoruz şimdi dedi.Eve gidiyoruz dedim.Eve mi ? Saçmalama abi ne evi.Annem babam ne der dedi.Evet çok kızacaklardı ama mecburdum.

Abi boşver sen git birligine geri.Gerçekten cezan katlanır dedi.Kardeşime aynen şöyle dedim "Komutan millete yok yere dayak atıyordu.Bir hukukçuya bulaşmasının cezasını ödeyecek" ...

8.Bölüm

Arabayla giderken kardeşime az durda şu kıyafetlerimi çöpe atayım dedim.

Kıyafetlerimi çöpe atıp arabaya binip yolumuza ďevam ederken düşünmeye başladım.

Yapacaklarımı düşünüyordum.O komutanın rütbesini aldırırsam dayak yemekten kurtulurdum fakat ceza yemekten kurtulamazdım.

3 SAAT SONRA

Evin önüne geldik.Arabadan indik ve zili çaldık.Babam kim o ? dedi.Kardeşim cevap verdi baba ben diye.

Asansöre bindik.Ben merak ediyordum ne tepki alacam diye.

Asansörden ilk kardeşim indi.Ben asansörden şunu duydum.Oglum nereye gittin hızlıca.O anda ben asansörden çıktım ve babama "benim yanıma geldi' dedim ...

9.Bölüm - FİNAL

Babamın biraz yüzü burkuldu.Sanki biliyor gibiydi olayları fakat inanmmak istememişti.

Beni görünce demek "gerçekten kaçtın ha eşsekoglueşşek" dedi ve ardından içeri gitti.

Kardeşime bakıp sen mi söyledin dedim.Hayır abi ben söylemedim dedi.

Ayakkablarımı çıkartırken içerden aglama sesi duyuyordum.

Ayakkablarımı çıkardıktan sonra oturma odasına geçtim.Annem oturmuş aglıyordu.

Abi gel odaya geçelim biz dedi.

Ben bilgisayarı açtım.Yaşadıklarımı anlatmak için bir forum sitesine üye oldum.Yaşadıklarımı anlatmaya başladım.Kardeşim abi dedi efendim diye cevap verdim.Özür dilerim dedi.Neden oglum neden özür diliyorsunki diye sordum.Senin askerden kactıgını biliyordum.Sen aramadan 10 dakika önce babamı aramışlardı.Sırf aileni gör diye buraya getirdim seni dedi.Lan sen ne djyorsun dedim.Özür dilerim abi dedi.Ardından kapı çalındı.Kardeşim abi polis geldi dedi.

Forum üyeleri yaşadıklarım bunlardır.Askerligim bitince size son halimin fotografını atacagım kalın saglıcakla.

2 YIL SONRA

Merhaba arkadaşlar.Vay be aradan 2 sene geçmiş.Bana bir asır gibi geldi bu süre.

Size neler oldu anlatayım.

Askerligim 1.5 sene uzadı.

Komutan yakamdan bir saniye bile düşmedi.Nöbete hep beni yazdırttı.Pis işleri hep bana verdi.

Sen askerde çok dayak yerdin diyenlerin lafları dogru çıktı.Gerçekten askerde çok dayak yedim :

http://i.radikal.com.tr/480x325/2012/12/30/fft64_mf1266607.Jpeg

Okuyan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 19 Ağustos 2014; 10:07:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun merkez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

samsun merkez mi?

Evet.

• Yerimizi alalim

• Takipteyim, devamını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csb ama takip

• Çok Ağır

Cool Story Bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbaron35 -- 18 Ağustos 2014; 20:48:37 >
  • takip
  • sağlıkçı mısın ?
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 18 Ağustos 2014; 20:09:59 >
  • Gerisini anlatma

Dikkat zebani

Var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden
  • Csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• bu adamın csb leri çok kaliteli oluyo seviyorum bunu
  • Fena csb ama takip
  • editleyerek ilk mesajına yaz devamını sonra yirmi saat senin mesajını aramakla uğraşmayalım zaten yalan hikaye altı üstü bi csb için. . .

• Anlat dinliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.