Şimdi Ara

Askeriyeden nasıl kaçtıgımı anlatıyorum - [KANIT GELDİ !] - 9.Bölüm - FİNAL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
22
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazma konusunda yeteneğin yok başka alanlara yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Aviator-

dayak atan belli bir kafadan komutanlara destek veren ve dayak yemekten korkup askerden kaçmak için türlü yollar arayan sözde vatanseverler belli ediyor kendilerini şu csb konusunda BİLE

Sıradan bir hikaye sadece bu dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Yazma konusunda yeteneğin yok başka alanlara yönel

O yüzden forumdaki 3 tane rekor bende :

Şu ana kadar en fazla okunan hikaye :

http://forum.donanimhab...asp?m=81539288&mpage=16

Şu ana kadar forumda 1 günde 8000 küsür okunan tek hikaye :

http://forum.donanimhab....asp?m=92298674&mpage=7

Şu ana kadar forumda 1 günde 18.sayfaya ulaşan tek hikaye :

http://forum.donanimhaber.com/m_89644188/tm.htm

Tamam bu hikaye güzel degildi.Ama sıkıcıda degildi bana göre.

• Kayseri sivas caddesi üzerindeki Orduevinde her dönem olduğu gibi benim 335 ksd dönemde de bir sürü işe yaramaz asker vardı,

bunlar nöbette sıkıldıkları için kepi çıkarır silahı bile amele gibi tutarlardı, bir gün tümgeneral ali demiral geçerken bunu görmüş

birliği arayıp ceza verdirmişti. Bu bence doğru bir hareketti, askerden önce de kulelerde nöbet tutan asker gördüm ama kendi askerliğimde

bu kadar lakayt tipler göreceğim aklıma hiç gelmezdi.

Bunun haricinde kuleden karıya kıza laf atan çok kişi olmuştu, 20 yaşında hala ergenden bozma tipler olduğu için nöbette sürekli kızlarla

tanışılır, telefonu alınır, çarşı izninde buluşulurdu. Nizamiye'ye gelip şikayet iletenler de vardı.

Birlikten firar eden 1 tane asker biliyorum, görmek hiç nasip olmadı, yalnız şu var, askerde doğulular çok yanlış hareketler yapıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Kayseri sivas caddesi üzerindeki Orduevinde her dönem olduğu gibi benim 335 ksd dönemde de bir sürü işe yaramaz asker vardı,

bunlar nöbette sıkıldıkları için kepi çıkarır silahı bile amele gibi tutarlardı, bir gün tümgeneral ali demiral geçerken bunu görmüş

birliği arayıp ceza verdirmişti. Bu bence doğru bir hareketti, askerden önce de kulelerde nöbet tutan asker gördüm ama kendi askerliğimde

bu kadar lakayt tipler göreceğim aklıma hiç gelmezdi.

Bunun haricinde kuleden karıya kıza laf atan çok kişi olmuştu, 20 yaşında hala ergenden bozma tipler olduğu için nöbette sürekli kızlarla

tanışılır, telefonu alınır, çarşı izninde buluşulurdu. Nizamiye'ye gelip şikayet iletenler de vardı.

Birlikten firar eden 1 tane asker biliyorum, görmek hiç nasip olmadı, yalnız şu var, askerde doğulular çok yanlış hareketler yapıyordu.

O firar eden benim işte

İşin şakası tabi.Hocam zaten hikayeyi sallayarak yazdım.Hiç düşünmeden yazdım.Gerçekdışı oldugunu bende biliyorum.Okudugunuz için saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 19 Ağustos 2014; 12:11:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçüklükten beri askerlik korkusu bendede var ama ben bedelli yapmayı düşünüyorum hazır 20 bin olmuş Ben gidesiye kadar 10 bin falan olur herhalde çünkü daha liseye yeni geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

samsun merkez mi?

Evet.

Samsun il jandarma komutanı ile yardımcısının adını söyle bakalım.

Edit: csb imiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 19 Ağustos 2014; 12:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

samsun merkez mi?

Evet.

Samsun il jandarma komutanı ile yardımcısının adını söyle bakalım.

Hoca şaka yapmıştım ben onu.Zaten hikayenin sallama oldugunu yukarıda belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 19 Ağustos 2014; 12:46:29 >
  • güzel bir sallamasyon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 19 Ağustos 2014; 12:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

güzel bir sallamasyon..

Hocam ALLAH razı olsun ama anllattıklarım gerçek degil.Öylesine bir hikaye yazdım sadece.Okudugunuz için saolun.

• Biri bu arkadaşı TSK'ya bildirsin
  • Bence başka şeylere yönel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

Bence başka şeylere yönel

Nick - mesaj

Hocam okudugunuz için saolun.
  • hikaye güzel ama artık askerde dayak yok . çok haketmedikden sonra
  • csb... sıkılarak okudum desem yeridir çok fazla heyecan yok sıradan bi hikaye olmuş.
  • biraz daha geliştirilirse güzel dizi olur sezonluk
  • csb de kardeş ulkenin yüzde 99u ikamet ettiği yere askerlk etmez oradyı editle gerisi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymen

csb de kardeş ulkenin yüzde 99u ikamet ettiği yere askerlk etmez oradyı editle gerisi güzel

Hocam zaten Samsun'da oturmuyorki.

• CSB olsun olmasın, zaten işin o kısmı ile pek ilgilenmiyorum.

Hikaye güzel (2 yıl olmuş falan oradan sonrası hariç)

Ben de İstanbul'da yaptım Üsküdar'da, bu şekilde çarpılan çok oluyordu (tabir çarpılmaktır). Vatandaşlar arıyor eğer nöbette yanlış bir hareket yaparsanız, veya komutan izinli ise bile canı sıkılınca arabayla kışlanın etrafında dolaşıyor vs çarpıyor geç saatlerde.

Tüm ıvır zıvırları geçiyorum, insan olan, insanlığı bilen/öğrenen, insanlarla nasıl iletişime geçeceğini bilen, normal olan, kabul edilebilir olan, başkalarının hatalarıyla alay etmeyip onları düzeltmeye çalışan, (yazdım da sildim, çok uzuyor çünkü) kısacası dediğim gibi normal olan, uyumlu olan, hata yapmayan, kendini frenlemeyi bilen, hainlik, pislik, çirkinlik peşinde olmayanlar, en fazla 6 ay burdayım, sonra çok memnun kalıp istesem de dönemeyeceğim, o yüzden keyfini çıkarayım, moralimi bozmayayım diye düşünenler için askerlik genelde çok güzel geçiyor (konumsal ve hijyenik sıkıntılar çok çok fazla sıkıntı verici olmadığı zaman)

Ben şahsen çok üzülüyorum hiçbir mantıklı nedeni yokken ben yapmayacağım, ben gitmeyeceğim diyenlere. (kendisinin veya geride bıraktığı ailesinin ailevi, maddi ve psikolojik problemleri olmayanlardan bahsediyorum)

İnanın insan hayatına, gelişimine çok katkısı var dediğim şekilde düşünüp, biraz inanıp yaparsanız.

• TickTok kullanıcısına yanıt
    Bilgili olduğun alanda csb yaz bir daha hikayede ki mantık hatalarını geçtim bir de komutanlar silah taşımaz diyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.