Şimdi Ara

Askerler vitaminli beslenemiyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Askerlik yapmış biri olarak söylüyorum. Askeriyenin yemekleri oldukça iyi. Kalori, vitamin vs her şey özel olarak planlanmış. Türk askerine kötü bakarlar mı sence? Öğlen yemeklerinde hep et çıkar emin ol. Et yoksa da balık olur. Yemekler gayet iyi. Askeri sistemin bence tek kötü yanı kadınların askerlik yapmaması. O kadar çok mahrum kalıyorlar ki askeriyenin verdiği disiplinden. Bence bir an önce kadınlar da askere alınmalı.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben 12 ay yedek subay olarak askerlik yaptım aylık 5 bin liradan fazla maaş aldım, asteğmendim teğmen olarak bitirdim, sana emir veren takım komutanıydım. Devlet seni değil beni rütbeli yaptıysa var demekki bildiği. Boş konuşmadan önce, karşındakini önce bir tart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Kardeşim ben 12 ay yedek subay olarak askerlik yaptım aylık 5 bin liradan fazla maaş aldım, asteğmendim teğmen olarak bitirdim, sana emir veren takım komutanıydım. Devlet seni değil beni rütbeli yaptıysa var demekki bildiği. Boş konuşmadan önce, karşındakini önce bir tart.
    Kimse sana ne olarak yaptın diye sormadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:1:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Kimse sana ne olarak yaptın diye sormadı

Alıntıları Göster
    Kardeş sende okusaydın sende dağda gezeceğine subay olarak kebap askerlik yapsaydın. Bana bu hakkı veren benim devletim, ben kafama göre gidip yapmadım bunu. Yazdığın cümleye bak sen askerlik mi yaptın diyorsun? Yazdığına böyle cevap kusura bakma.

• DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    Askerlerimiz sayesinde evlerimizde rahatça uyuyabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:2:12 >
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Hayatın her yerinde düzensizlik ve eşitsizlik var. Sadece askeriyede böyle değil her yerde. Sen ben belirli yerlere gelmek için bir tarafımızı yırtarken milyarder bir adamın oğlu, zaten geleceği garanti altında doğuyor. Basıyor bedelliyi gitmiyor. Ya da alıyor çürüğü kaçıyor. Herkes böyle demiyorum yanlış anlaşılmasın, tenzih ederim diğerlerini.

Askerlikte şartların getirdiği durumlarda vardır. Bu devlet büyük bir devlettir kim ne derse desin. Yüzbinlerce kişiden oluşan bir orduyu her gün besliyoruz. Tabi ki her yerde muhteşem şartlar olmayacak. Mesleğe göre olabildiğince yararlanılmaya çalışılıyor işte diğer söylediklerin doğru. Ben her şey muhteşem demedim zaten.

Kıta görevine kura çekerek gidersiniz. Yani ben eğitimim bittiğinde 9 ay görev yapacağım birlik için kura çektim. Torbada hudut Akçakale, Ağrı, Diyarbakır’da vardı. Buralara da gidebilirdim. Nasipmiş Tekirdağ’ı çektim.

Uzatıp birbirimizi kırmanın da anlamı yok, senin yaptığın da benim yaptığım da son derece kıymetli ve vatana hizmet. Yanlış anlaşıldıysak affola.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.