askerlikten muaf olman ancak yurtdışı seyahetlerinin sık gerçekleştiği bir şirkette çalışırsan engel olur. o da askerlikte muaf olduğun için değil, "neden muafsın" sorusuna vereceğin cevaptan ötürü olur. özetle askerden muaf olman hiçbir yerde sorun olmaz. tek sorun hastalığın olur. Allah acil şifalar versin, dilerim bir an önce sağlığına kavuşursun.
kardeşim az önce de belirttim. kişi herkese söylemezse muaf olduğunu bu hiç bir zaman bir yerde çıkmaz.
çünkü askerlik belgesinde sakınca yoktur diyor. anladın mı? adamı korkutma ya!!!
Sebastianbjk
kullanıcısına yanıt
o kadar ayrıntılı bakarlarsa askerlik konusuna söylerim zaten .
ama askerliğe ilişiğim yoktur yazısı ve sağlıklıdır yazısı da aldıgımda bu kadar peşine düşücekleriini sanmıyorum .
dostum paylaşımın için teşekkür ederim içimi rahatlattın
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
quote:
Orijinalden alıntı: DevXQuantum
askerlikten muaf olman ancak yurtdışı seyahetlerinin sık gerçekleştiği bir şirkette çalışırsan engel olur. o da askerlikte muaf olduğun için değil, "neden muafsın" sorusuna vereceğin cevaptan ötürü olur. özetle askerden muaf olman hiçbir yerde sorun olmaz. tek sorun hastalığın olur. Allah acil şifalar versin, dilerim bir an önce sağlığına kavuşursun.
kardeşim az önce de belirttim. kişi herkese söylemezse muaf olduğunu bu hiç bir zaman bir yerde çıkmaz.
çünkü askerlik belgesinde sakınca yoktur diyor. anladın mı? adamı korkutma ya!!!
yurtdışı seyehatlariyle ne ilgisi var onu anlamadım zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Dolmates
o kadar ayrıntılı bakarlarsa askerlik konusuna söylerim zaten .
ama askerliğe ilişiğim yoktur yazısı ve sağlıklıdır yazısı da aldıgımda bu kadar peşine düşücekleriini sanmıyorum .
peşine düşmezler merak etme... kafana takma böyle olayları işine bak sen. ekmeğini kazan. vatana millete faydalı ol en iyisi sensin. askerlik yapıp gelenlerin de durumunu görüyoruz.
kardeşimsin...her daim mutlu ol böyle şeyleri kafaya takma.
takıldığın konularda yine yardımcı olurum.saygılar
quote:
quote:
quote:
yurtdışı seyahati ile ilgi bir şey demedim
quote:
quote:
quote:
quote:
yurtdışı seyahati ile ilgi bir şey demedim
@devxquantum demiş sende ondan alıntı yapmışsın ona dedim
ayrıca teşekkür ederim tekrar .
osuruktanmadalyaO
kullanıcısına yanıt
fmf le ilgisi sorularının cevaplarını verdiğim linkte bire bir bulabilirsin . ataklar halinde çekiyoruz işte ben spor yaparak atakları seyrekleştirmeye çalışıyorum son 5 senede bunu başardımda .toplam 2-3 defa ciddi karın ataklarım oldu ünv'de vizelere filan girememiştim .
kendi sağlıgınla ilgili ise fmf olsaydın 17 yasına kadar mutlaka ataklara maruz kalırdın yinede emin olmak istiyosan tek bir yolu var gen analizi yaptırmak .
sonuçta biz fmf' liler birer mutantız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme