Şimdi Ara

Askerlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler selam, tecilimi bozdurdum Ağustos'ta askerim. İki kredi kartıma, 2300 tl kadar borcum var.

Patronlara kızıp istifa ettim, askerlik gibi bir düşüncem yoktu ama şimdi yaklaşık 10000 tl tazminatımı içerde bıraktığım için pişmanım.

Ağustos'a kadar borcu sıfırlayıp kartları iptal etmek ve askere borçsuz ve kartsız gitmek zorundayım.

Tavsiyeleri alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatta bazı şeylere sabır göstermen gerektiğini ani kararlar vermemen gerektiğini öğrenmişsindir umarım.. Çünkü patrona kızıp istifa etmek basit bir olay değil konu ne bilmiyorum ama bu hayatta herhanhi bir dayanağın yoksa artistlik yapmıyıcaksın :) Git patronundan özür dile
  • Belkide tazminat vermemek için bilerek seni istifa ettirecek duruma getirmiştir...

• Yok istifa sartti, ozur de dilemem. Farkli sehirdeki subesine gittim 3 yildir calistigim sirketin. Ama ortaklardan biri ayrildi, digerleriyle anlasamadik ayrildim. Kendi sehrime dondugumde de bir iki yerle gorustum ama onlarda az para teklif ettiler, askere gideceksin 3-5 yil sonra tazminat biriktireceksin iyi para veremeyiz dediler. Ben de aradan ciksin, ne kadar erken gider gelirsem o kadar iyi olacak diye dusundum. Bakalim simdi neler olacak. Nasil yapacagim bilmiyorum ama halledicem borc isini bir sekilde. :))

• Askere gideceksin ve parani vermeyecekler ha.Iyi para kotu para diye birsey yoktur.Hakkini alacaksin hakkin neyse odur.Neyse gecmis olsun ailene durumu anlat.O borcu kapatirlar.Askerden sonra ailene olan borcunu odersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.