Şimdi Ara

askerlik başvuru evrakları??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aöf ten diplomamı aldım şimdi gerekli belgeleri ayarlayıp bian evvel başvurmak istiyorum olursa ağustos olmazsa kasım celbine
    sormak istediğim soru gerekli evraklar tam olarak hangileridir?? şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum

• coronateq kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yoklaman yapilmadi henuz?
    ASAL in sayfasini acin, orda lazim olan belgeler yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saol kardeşim cevap için yoklamam yapıldı yaş 28 sınırdayım hemen başvurucam yeni mezun oldum sanırım veremle savaş polikliniğinden bi kağıt almam lazım 9 tane foto sonrasında erken sevk için dilekçe fln bakalım koşturucaz :)
    ağustos celbi için zaman geçti, kasım celbi içinde 15 ağustosa kadar vaktin var, iki ayağını bir pabuça sokma, acele acele yaptırma. Askerlik şubesini ara neler gerekiyor diye onlar zaten sana söyler şunlar şunlar lazım diye
    Yoklamaniz daha once yapildiysa verem savasla ve fotograflarla isiniz yok. Onlari daha once teslim etmissinizdir. Ve acele etmenize gerek yok kasim celbine alinacaksiniz. Bunun icin de 15 agustosa kadar sureniz var.

• çok saolun arkadaşlar hafta arası belli olacak ama ilk yoklama 2004 teydi yani ilk tecil baya geçti üzerinden verem testini gene yaptırayım da garanti olsun 50 kere aldık o belgeyide :)
    bende kasım için yaptıracam tecil bozdurmayı ama daha değil zaman var zaten =) bide ben ilk yoklamamı yaptırdığımda verem savaşa gitmedim giden herhangi bir arkımda olmadı ilginç geldi neyse. Sen yinede ara sor boşuna gitme oraya
  • arkadaşlar sanırım verem savaş gerekmiyomuş şubeden direkaile hekimine yönlendiriyolarmış bakalım pazartesi ilk iş şubeye gidicez :)
  • Bende pazartesi gidicem bakayım bi nasıl olcak neler lazım olcak diplomamı alıp gidicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.