Şimdi Ara

Askerlik durum belgesi (Üniversite kayıtları için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
20.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • muğla üniversitesinde kayıt için askerlik durum belgesi istemiyorlar. yani benden istemiyorlar :D 89'dan öncelerini istiyorlar. 91liyim. nolur nolmaz, gene de götürücem. tecil ettiğimde bi belge vermişlerdi. sabıka kaydı sağlık raporu ikametgay hepsini çıkarttım. nolur nolmaz
  • gazi üniversitesi istiyor mu arkadaşlar
    kayıt için gerekli belgelerde yazmamışlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

gazi üniversitesi istiyor mu arkadaşlar
    kayıt için gerekli belgelerde yazmamışlar ama

benim okulun sitesinde de yazmamıştı gerekli belgeler arasında ama kayıt günü istediler
  • doğum tarihi ne olursa olsun bu sene başvuran tüm erkek adaylardan askerlik durum belgesi istiyolar
  • bugün şubeye gittim 92-93-94 doğumlulara askerlik durum belgesi vermiyolarmış kayıt olurken doğum tarihine bakıp askerlik durum belgesini sormazlar dediler bilgilerinize..
  • Arkadaşlar eskişehir anadolu üniversitesi kayıt için bu belgeyi istedi...

Ben örgün eğitimi kazandım 92 liyim.

Fakat açık öğretimim olduğu için tecilliydim.Fakat bu belge yok elimde.

Açık öğretimimi 1 ay önce iptal ettirdim.

Bu belgeye nasıl ulaşırım ? Üniversiteyi kazandım almam kolay mı ?
  • hangi uni. hatirlamiyorum ama forumda gormustum bu sene 90 dogumlu ve oncesinden askerlik belgesi istiyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.W.

bugün şubeye gittim 92-93-94 doğumlulara askerlik durum belgesi vermiyolarmış kayıt olurken doğum tarihine bakıp askerlik durum belgesini sormazlar dediler bilgilerinize..

tam da aradığım bilgiydi beni askerlik şubesine gitme derdinden kurtardın teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Üniye kayıt olurken belirli bir yaş üzerindekiler için Ask. durum. belg. isteniyor...

Ben şu an tecilliyim bana daha önce durum belgesi verilmişti ama onu kaybettim...

kısacası bu belgeyi tekrar şubeden almam gerek peki şube yaz ayındayız diye kapalı olurmu belki biraz saçma bir soru ama kafama takıldı

O okula göre değişir.Bizim okul 90 ve öncesi doğumlulardan istemiş.
  • Arkadaşlar 91 doğumluyum ve liseden mezun olur olmaz 3 yıl tecil ettirmiştim ve devam ediyor.Ayrıca belge de almıştım.
    Üniversite kayıt için gerekli belgelerde;
    Askerlikle İlişiği olmadığına dair belge” (1990 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için ilgili Askerlik Şubesinden alınacak “ Bir Fakülte veya Yüksekokula kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına” dair belge.)

diyor.

Benim belge almama gerek var mı? varsada daha önce aldığım belgeyi götürsem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Arkadaşlar 91 doğumluyum ve liseden mezun olur olmaz 3 yıl tecil ettirmiştim ve devam ediyor.Ayrıca belge de almıştım.
    Üniversite kayıt için gerekli belgelerde;
    Askerlikle İlişiği olmadığına dair belge” (1990 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için ilgili Askerlik Şubesinden alınacak “ Bir Fakülte veya Yüksekokula kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına” dair belge.)

diyor.

Benim belge almama gerek var mı? varsada daha önce aldığım belgeyi götürsem olur mu?

Cevap soruda saklı gerek yok. Bende aradım 90 ve öncesi için gerekli olan bir şey.
  • ben 93 lüyüm bu sene benden istemezler heralde,iş yeri sigorta için istedi,gidip almam gerekirmi yoksa hiç uğraşmayımmı? ACİL!
  • Konu canlandırma olacak ama marmara üniversitesi her erkek öğrenci getirecek yazmış, grupta gördüm bir arkadaş gitmiş şubeye geri göndermişler. Bu yılki kayıtlar için hangi seneden öncekiler için durum belgesini isterler?

• bi hortta ben çekiyim

bu belgeyi istemeden kayıt yapılabilen üniversite var mı?
  • Yeniden bir de ben hortlatayım.
    18 yaşındayım bu yıl liseden mezun oldum üniye başvurdum benden askerlik belgesi istiyorlar nereden ve nasıl çıkartacağız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.