Şimdi Ara

Askerlik durum belgesi (Üniversite kayıtları için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
20.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniye kayıt olurken belirli bir yaş üzerindekiler için Ask. durum. belg. isteniyor...

Ben şu an tecilliyim bana daha önce durum belgesi verilmişti ama onu kaybettim...

kısacası bu belgeyi tekrar şubeden almam gerek peki şube yaz ayındayız diye kapalı olurmu belki biraz saçma bir soru ama kafama takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 26 Temmuz 2011; 17:26:37 >

• peki ben 19 yaşındayım 1 sene oldu mezun olalı benden herhangi belge isterlermi muayene veya tecil falan ettirmedim :S
  • kapalı olacağını sanmıyorum.

@TurkishCoder hayır istemezler.
  • hayır şube kapalı olmaz askerlik belgesi 89 ve daha öncesi doğanlar için isterler bu sene
  • merhabalar,

üniversiteye askerlik durum belgesi vermem gerekiyor.

Ancak 1,5 sene önce alınmış bir belgem var ve tecilim o belgedeki gibi devam ediyor.

Okula bu belgeyi verebilir miyim ? Yoksa illa yeni bir belge mi almam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaoin.8

hayır şube kapalı olmaz askerlik belgesi 89 ve daha öncesi doğanlar için isterler bu sene

90 da alırlar ben 90lıyım ve tecilliyim
  • ben 90lıyım ve tecilliyim ve liseden gecen sene mezun olmustum.benden isterler mi ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbhalil

ben 90lıyım ve tecilliyim ve liseden gecen sene mezun olmustum.benden isterler mi ??

arkadaslar bilen var mı acil? dısarı cıkıcam eger gereklı ise onu da halletmeye calısacagım
  • Hangi okula kayıt yaptıracaksınız?
  • 88 dogumlu olmak gerekiyor en azından cünkü okul istemiyor 92 dogumludan falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlclm

merhabalar,

üniversiteye askerlik durum belgesi vermem gerekiyor.

Ancak 1,5 sene önce alınmış bir belgem var ve tecilim o belgedeki gibi devam ediyor.

Okula bu belgeyi verebilir miyim ? Yoksa illa yeni bir belge mi almam gerekiyor ?

aynı şekilde benimde 1 sene önce alınmıs belgem var tecilim devam ediyor almam gerekir mi?
  • o belgede tecil bitiş süresinin yazıyor olması lazım.bu nedenle yenisini almana gerek yok taam35.

21 yaşından küçükler belge götürmüyor.
  • ben de 1991 doğumluyum ama üniyi aradık getirin dediler biz de ne olur ne olmaz götürelim dedik
  • arkadaslar ben 90lıyım az önce askerlik subesine gittim.89 ve öncesilerden istenecekmiş bu belge.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azan_tiky

ben de 1991 doğumluyum ama üniyi aradık getirin dediler biz de ne olur ne olmaz götürelim dedik

İlginç.

Bu belge, bu yıl, 1989 ve öncesi doğumlular için isteniyor.
  • Üniversiteler sitelerinde 1989 ve öncesi için diye belirtmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsFe

o belgede tecil bitiş süresinin yazıyor olması lazım.bu nedenle yenisini almana gerek yok taam35.

21 yaşından küçükler belge götürmüyor.

aynen öyle tecil bitiş süresi yazıyor almama gerek yok ozaman tşkler
  • bende 91 liyim önkayıt yaptım üniversiteye ve kayda getirilmesi gereken kısımda 'askerlik durum belgesi(1991 ve öncesi doğanlar)' dio ona göre beyler sizde önceden tedbirinizi alın. ayrıca bende kaybettim o belgeyi çıkarmak için en baştan saglık raporu resim ikametgah falan isterlermi yoksa direk verirlermi biri bilgilendirsin lütfen
  • kardes ben dun askerlık subesıne gittim 90lıyım ben.ama liseden gecen sene mezun oldum ve olur olmaz tecıl ettım gecen sene.dun kadın kac dogumlusun dedi 90 dedım.size vermıyoruz tecıl belgesı dedı yanı zorla alacak halım yok ya :D hatta iki kere söledim ben 90lıyım dedım.89 ve öncekilerden isteyecekler dedı.bunun üstüne yapacak bişeyım yok artık :D
  • aynen bende dün gittim ve kadından istedim 91liyim dedim askerlik durum belgesi almam gerekiyo dedim 89 ve öncesi için gerekiyo dedi size gerek yok dedi ısrar edemedim bende döndüm evime ama 5inde bir daha gidicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.