Şimdi Ara

Askerlik hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili dh üyeleri, bir sorum olacaktı. Askere er olarak giden ve er olarak devam eden operasyon,çatışma bölgelerine gitmiyor dediler öylemi cidden çok önemli bir konu bu günlerdir uyuyamıyorum. Kendim için söylemiyorum askerde olan birisi için soruyorum bilgi açısından erler operasyona,çatışma bölgesinr gidermi ve er'leri istek dışı jandarma olarak dağıtıma gönderebilirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanus01012 -- 29 Mart 2017; 4:49:1 >

• Yer neresi once onu soyle. Erler cikabilir hala cikiyorlar. Er dedigin rutbesiz asker zaten. Onbasi cavus vs bunlarda er siye gecer.

Ben piyade sinifindan jandarmaya gecen gormedim. Acemeligi piyadeyse piyade jandarmaysa jandarmadir.

Bende ispartaya gittigimde erdim sonra cavus olduk(bir ise yaramiyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyiz arkadas sormus yardimci olalim. Sen uzman bir abiye benziyorsun

• Son zamanlardaki sehit haberinlede pek er gordugumu hatirlamiyorum bu yuzden dogru olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralı askerler çatışıyor diye biliyorum. Askere giderek anca bu çatışan gerçek askerlere çay demlersin.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Komando ise gider ama artık operasyon birliklerinde er kalmadı

Yani operasyona çıkmaz

Dağıtım acemi birliğinden sonra 1 defa yapılır onun dışında doğru durursa, sağa sola sataşmazsa orada askerliği bitirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik hakkında sorularım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.