< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 6 Haziran 2024; 8:55:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Askerlik tecili hakkında
-
-
Yıl sonuna kadar askerliğe başvuru yapmanız için süreniz bulunuyor. 1 Ocak 2025'te kaçak durumuna geçiyorsunuz, günlük para karşılığı cezası var. Muaf meselesini bilmiyorum.
-
Teşekkür ederim. 6 temmuzdan sonraki günler için sanırım günlük para cezası?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni yıla kadar kaçak olmadığın için cezası yok. 1 Ocakta başlar kaçak ve ceza durumu. Ayrıca kaçak durumunda yakalanırsan günlük ceza bedelinin 2 katını ödersin, kendin başvurursan ceza bedelini ödersin.
-
Anladım. Peki son sorum, tecil bittikten sonra bedelli başvurusu yapabilir miyim? Örneğin 17 Kasım 2024'te?
sen kaç maaş alıyon veya kaç alacan ondan bahset
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda bilgim yok, nüfusa kayıtlığı olduğu ilçedeki askerlik şubesini arayarak bu konudaki en doğru bilgiyi edinebilirsin.
-
Düz tabanda muaf olman çok çok zor . Ciddi bir hastalığın yok ise muaf olman zor .
-
Denemek istiyorum, yakın çevremde olanlar olduğunu duydum çünkü.
Dene zaten onda bir sıkıntı yok ama hiç umut bağlama muaf olacaksın diye . Hastane de zaten rapor alırsın veya vardır elinde belki . Askere gideceksen bile o rapor ile belki komutanlar yormaz seni fazla
-
Vaybe benim 2018 de bitti
bırak hocam bunu adam daha maaşı söyleyemiyor bi de karı karı diyodur habire hahahhaaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
31 aralık 2024e kadar istediğin şekilde başvurabilirsin. 1 Ocaktan sonra seni kaçak olarak gösterir.
-
devletin şefkatli kolları seni bekliyor.
-
Arkadaşlar merhabalar. Ben meslek lisesi 2018 yılı mezunuyum. Tecilim 6 yıl hakkından dolayı uzadı 2026 ocak ayına kadar. Şimdi aöf okuyorum tecil uzar mi 2026 tecil bittikten sonra?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X