Şimdi Ara

Askerlik tecili hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2 soru soracağım. benim 6 temmuzda tecilim bitiyor, 14 temmuzda da kpss sınavı var. Tecil bittikten sonra otomatik yıl sonuna uzar diyenler var, bu doğru mudur?

İkinci sorum ise benim her 2 ayağımda da düztaban var ve muaf olmak istiyorum. Tecil bitmeden mi bu işleme başlamalıyım yoksa bittikten sonra mı? Eğer bitmeden başlanıyorsa tecilim 6 temmuzdan önce mi biter?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoriou_S -- 6 Haziran 2024; 8:55:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yıl sonuna kadar askerliğe başvuru yapmanız için süreniz bulunuyor. 1 Ocak 2025'te kaçak durumuna geçiyorsunuz, günlük para karşılığı cezası var. Muaf meselesini bilmiyorum.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 6 temmuzdan sonraki günler için sanırım günlük para cezası?

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Yeni yıla kadar kaçak olmadığın için cezası yok. 1 Ocakta başlar kaçak ve ceza durumu. Ayrıca kaçak durumunda yakalanırsan günlük ceza bedelinin 2 katını ödersin, kendin başvurursan ceza bedelini ödersin.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Anladım. Peki son sorum, tecil bittikten sonra bedelli başvurusu yapabilir miyim? Örneğin 17 Kasım 2024'te?

• sen kaç maaş alıyon veya kaç alacan ondan bahset

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu konuda bilgim yok, nüfusa kayıtlığı olduğu ilçedeki askerlik şubesini arayarak bu konudaki en doğru bilgiyi edinebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Askerlik tecili hakkında
    8 ay önce açıldı
    Tecil hakkında
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düz tabanda muaf olman çok çok zor . Ciddi bir hastalığın yok ise muaf olman zor .

• ramowarr kullanıcısına yanıt
    Denemek istiyorum, yakın çevremde olanlar olduğunu duydum çünkü.

Dene zaten onda bir sıkıntı yok ama hiç umut bağlama muaf olacaksın diye . Hastane de zaten rapor alırsın veya vardır elinde belki . Askere gideceksen bile o rapor ile belki komutanlar yormaz seni fazla

• Vaybe benim 2018 de bitti

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

bırak hocam bunu adam daha maaşı söyleyemiyor bi de karı karı diyodur habire hahahhaaha

31 aralık 2024e kadar istediğin şekilde başvurabilirsin. 1 Ocaktan sonra seni kaçak olarak gösterir.

• devletin şefkatli kolları seni bekliyor.

• Arkadaşlar merhabalar. Ben meslek lisesi 2018 yılı mezunuyum. Tecilim 6 yıl hakkından dolayı uzadı 2026 ocak ayına kadar. Şimdi aöf okuyorum tecil uzar mi 2026 tecil bittikten sonra?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.