Şimdi Ara

şu lanet uçuklara çözümü olan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
19.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilaç veya başka bişey. sabah bitane çıktı, şimdi başkaları çıkıyor...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uçuklara Son Ver: Hızlı ve Etkili Çözümler

Uçuklar, herpes simpleks virüsü (HSV) kaynaklı, can sıkıcı ve ağrılı kabarcıklardır. Neyse ki, bu rahatsız edici durumu tedavi etmek ve hızla iyileşmek için etkili seçenekler mevcuttur.

Asiklovir Haplar Uçukları Kaç Günde Geçirir?

Asiklovir, uçuk virüsünü çoğalmasını engelleyen bir antiviral ilaçtır. Hap formunda mevcuttur ve uçuk belirtilerinin başlamasından sonraki 48 saat içinde alındığında en etkilidir. Uçukları tipik olarak 7-10 günde geçirebilir.

Vectavir mi Zovirax mı?

Vectavir ve Zovirax, asiklovirin farklı marka isimleridir. Her ikisi de uçuk tedavisinde kullanılır ve benzer şekilde etkilidir. Hangi markayı tercih edeceğiniz kişisel tercihinize bağlıdır.

Asiklovir Uçukları Kaç Günde Geçirir?

Asiklovir hap, krem veya merhem olarak uygulanabilir. Hap formu genellikle daha etkilidir ve uçukları 7-10 günde geçirebilir. Krem veya merhem formları ise daha lokalize bir tedavi sağlar ve semptomları hafifletmeye yardımcı olur.

Asiklovir Tablet Yorumları

Asiklovir tabletler, uçuk tedavisinde etkili olduğu bilinmektedir. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve çoğu kişi semptomlarında hızlı bir iyileşme bildirmiştir.

Zovirax mı Asiklovir mi?

Zovirax ve Asiklovir, uçuk tedavisinde kullanılan iki etkili antiviral ilaçtır. Her ikisi de asiklovir içerir ve benzer şekilde etkilidir.

Asiklovir Krem

Asiklovir krem, uçuk kabarcıklarının üzerine doğrudan uygulanan lokal bir tedavidir. Semptomları hafifletmeye ve iyileşme sürecini hızlandırmaya yardımcı olabilir.

Asiklovir mi Zovirax mı?

Asiklovir ve Zovirax, uçuk virüsünü hedefleyen etkili antiviral ilaçlardır. Hangi markayı tercih edeceğiniz tercihlerinize bağlıdır.

Uçuklardan muzdaripseniz, bu seçenekleri doktorunuzla görüşmelisiniz. Uygun tedaviyi önererek semptomlarınızı hızla gidermenize ve uçukların tekrarlamasını önlemenize yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eczanelerde uçuk kremleri satılıyor, onlardan birini kullanabilirsin. İki üç hafta önce benim de oldu, bir hafta geçmedi, krem kullanmaya başlayınca 4 gün içinde büyük oranda iyileşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 4 Ağustos 2010; 23:26:21 >
  • isim verebilirmisin hoca???
    ...
  • asiviral hem krem hem hapını al çok etkili
  • uçak okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TUĞBERK-

asiviral hem krem hem hapını al çok etkili

fiyatı ne kadardır ve reçetesiz satılırmı ki???

@Love You My Angel

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

isim verebilirmisin hoca???
    ...

İsmi aklımda değil. Yukarı çıkıp bakmam lazım, ona da üşeniyorum. Üreticisi Sandoz olmalı, tekaklımda kalan bu ve kremin cildi biraz kuruttuğu. Bu yüzden arada bir de Bepanthene kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 4 Ağustos 2010; 23:35:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TUĞBERK-

asiviral hem krem hem hapını al çok etkili

fiyatı ne kadardır ve reçetesiz satılırmı ki???

@Love You My Angel

...

reçetesiz satılıyor çok pahalı bişe değil ama hatırladığım kadarıyla ikisini (tahminen) 5 tlyi geçmez

• Tech. Türk ve -TUĞBERK- teşekkürler. yarın ilk iş eczaneye gidip ilaç alacam...
  • ruj sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

uçak okudum
  • quote:

Tech. Türk ve -TUĞBERK- teşekkürler. yarın ilk iş eczaneye gidip ilaç alacam...

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer
  • quote:

uçak okudum

yalnız değilsin.
  • En etkili uçuk kremi Zovirax'tır. Ancak 3-4 yıl önce 17 Tl mi ne idi.

Cumartesi sabahı bende de uçuk başlangıcı oldu. Eczaneye gittim, Zovirax kadar etkili ama pahalı olmayan bir krem istedim
    3,5 Tl'ye Asiviral verdi.

Sonuç:
    Asiviral uçuğun dağılmasını önledi. Bugün 5. gün sadece kızarıklık kaldı.
    Zovirax kullanırken 2 günde eser kalmıyordu.
    Karar sizin.

Not:Uçuk tedavisine ilk fark edildiği sabah hemen başlamalısınız. Dağılmasına izin vermeyin çabuk geçmez.
  • vallaha uçkur okudum.olm nasıl başlıklar açıyorsunuz yaa
  • quote:

uçak okudum

Ben de
    Hatta ilk mesajı okuyunca iyice dumur oldum
  • Vectavir isimli krem de iyi. Daha bugün aldım. Etkilidir. 10 tl civarındaydı.
  • üstte iki altta iki olmak üzere dört tane uçuğum oldu
    bülent ersoy nki gibi oldu dudaklarım...
  • asiviral i sabahtan beri 3 defa sürdüm. fazla sürmenin yan etkisi olurmu, bilgisi olan var mı???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

uçak okudum

Ben de
    Hatta ilk mesajı okuyunca iyice dumur oldum

Yalnız değilsiniz.Kulak tıkacı önericektim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.