Şimdi Ara

şu lanet uçuklara çözümü olan varmı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
20.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En etkilisi vectavir'dir, anasını ağlatır uçuğun. (bkz; ekşisözlük)
  • vectavir
    zovirax
    bunlar pahalı ama en etkili olanlar mesela vectavir zoviraxtan iyidir ama bende vectavir işe yaramıyor birazda kişiyle ilgili bişey.ama zoviraxla 1-2günde tamamen geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

En etkilisi vectavir'dir, anasını ağlatır uçuğun. (bkz; ekşisözlük)

ondan da getirtiyom şimdi bitane hoca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

asiviral i sabahtan beri 3 defa sürdüm. fazla sürmenin yan etkisi olurmu, bilgisi olan var mı???
    ...

Asiviral'i her fırsatta sürünüz, herhangi bir yan etkisi yoktur. Ancak kırmızılığı görür görmez kullanmaya başlayın ki, daha kısa sürede iyileşsin.
  • Tek ilâcı kullan, karışık kullanma. Kremi biraz genişçe sür, yayılmasını engeller; sonra uçuğun yoğun olduğu yerlere de tüpün ucunu dokundurarak orda damla damla krem kalmasını sağlar; deri onu emer. Ayrıca sorunlu bölge kremsiz kalırsa kuruyabilir.

Akşam yatmadan birkaç saat önce kremi kâğıt mendille sil, sabunlu su ile dudaklarını iyice yıka, bir süre o şekilde hava alsın. O sırada bir şey de yeme, kuruluktan dolayı çatlama olabilir. Yatmanda önce söylediğim gibi kremi sür ve bir miktar da uçuk üzerinde bırak. Üç gün içinde geçer (İnşallah).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Tek ilâcı kullan, karışık kullanma. Kremi biraz genişçe sür, yayılmasını engeller; sonra uçuğun yoğun olduğu yerlere de tüpün ucunu dokundurarak orda damla damla krem kalmasını sağlar; deri onu emer. Ayrıca sorunlu bölge kremsiz kalırsa kuruyabilir.

Akşam yatmadan birkaç saat önce kremi kâğıt mendille sil, sabunlu su ile dudaklarını iyice yıka, bir süre o şekilde hava alsın. O sırada bir şey de yeme, kuruluktan dolayı çatlama olabilir. Yatmanda önce söylediğim gibi kremi sür ve bir miktar da uçuk üzerinde bırak. Üç gün içinde geçer (İnşallah).

diğer ilaç hakkındaki yorumlar çok olumlu hoca. 2 günde eser kalmıyor şeklinde yorumlar var. bunu iyice yıkasam ve diğer ilaçtan devam etsem iş açarmı başıma???

ayrıca önerilerin için çok teşekkürler. kesinlikle uygulayacam...

• Bence bu kremlerin uçuğun iyileşmesi yönünde hiçbir faydası yok.
    Bunu her iki ayda uçuk çıkaran artık kafayı yemek üzere birisi olarak söylüyorum.

Kremi sürüyorsun bazen her ne hikmetse uçuk anında iyileşiyor kabuk da bağlamıyor.
    Bazen sürüyosun lanet olasıca şey hiçbişey yapmıyor patır kütür 2..3 tane çıkıyor.
    Bazen hiçbişey sürmüyorum kendinden bitiyor deri de deforme olmuyor.

1 hafta önce uçuk çıktı günde 2..3 kez asiviral sürdüm uçuğun olduğu yer 100 mtreden rahat görülür.
    O biçim kırmızı yani.uçuğun çıktığı gündne bi kaç gün sonra 2 tane daha çıktı ama bunlar hemen geçti.
    Gelin görünki bunlara ilaç sürmedim çöz çözebilirsen işte.

Bela bir hastalık bana göre ilaçlar hikaye.
    Bünyeyi sağlam tutmakta yara var bunun için sarmısak çok faydalıymış günde 1 tane ufak diş sarmaısağı
    çiğnemeden yutuyorum gece mide sindiriyor koku da olmuyor.Ama Sıkıldım onu da bıraktım belki faydalı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 5 Ağustos 2010; 16:58:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Bence bu kremlerin uçuğun iyileşmesi yönünde hiçbir faydası yok.
    Bunu her iki ayda uçuk çıkaran artık kafayı yemek üzere birisi olarak söylüyorum.

Kremi sürüyorsun bazen her ne hikmetse uçuk anında iyileşiyor kabuk da bağlamıyor.
    Bazen sürüyosun lanet olasıca şey hiçbişey yapmıyor patır kütür 2..3 tane çıkıyor.
    Bazen hiçbişey sürmüyorum kendinden bitiyor deri de deforme olmuyor.

1 hafta önce uçuk çıktı günde 2..3 kez asiviral sürdüm uçuğun olduğu yer 100 mtreden rahat görülür.
    O biçim kırmızı yani.uçuğun çıktığı gündne bi kaç gün sonra 2 tane daha çıktı ama bunlar hemen geçti.
    Gelin görünki bunlara ilaç sürmedim çöz çözebilirsen işte.

Bela bir hastalık bana göre ilaçlar hikaye.
    Bünyeyi sağlam tutmakta yara var bunun için sarmısak çok faydalıymış günde 1 tane ufak diş sarmaısağı
    çiğnemeden yutuyorum gece mide sindiriyor koku da olmuyor.Ama Sıkıldım onu da bıraktım belki faydalı olurdu.

benimki stresten oldu galiba hoca. uzun zamandır hasta olmuyordum. spor yapıp dengeli besleniyordum. 3 yıllık ilişkim bitti. bunlar çıktı sonra...

• Valla olabilir kardeşim.
    Bilirsin bünye ya hastalıktan, zayıflıktan ya da stresten zayıf düşer.

Bu illet şey de eğer virüsü kaptıysan(bu virüstür bulaşıcıdır)
    diğer hastalıklar gibi zayıf anımızda çıkıyor işte.
  • Sabunla yıkarsan olabilirsin ama yıkadıktan sonra bir iki saat bekle, cildin biraz hava alsın, sonra diğer ilâcı kullan. Bende fazla uçuk çıkmaz, hayatımda ya iki ya da üç kere çıkmıştır; sonuncusu da üç hafta kadar önce olmuştu işte.

Bu tür şeylere genellikle stres neden oluyor. Bir şeyi kafana takarsan vücudunun bir yerinden patlıyor. Sivilce, uçuk, saç dökülmesi, saç beyazlaması, deri dökülmesi, kepek, kaşıntı gibi şeyleri doktorlar bile çoğu zaman stres ve yorgunluğa bağlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 5 Ağustos 2010; 17:06:11 >
  • çok teşekkür ediyorum. ilaçlardan aldığım sonuçları da yazarım buraya bilgilendirme amaçlı...
  • 2g vectavir 10 tl. ilgilenen olursa bilgisi olsun
    ...
  • Etkili ilâçlar küçük ve pahalı oluyor. Umalım da senin bünyende de etkili olsun.

Geçen sene gözüm enfeksiyon kaptığın 10-15 TL gibi bir fiyata göz damlası almıştım, içinden küçük bir tüp çıkmıştı; damlayı yazan doktora her gün selam etmiştim ama işe yaramıştı; ikinci gün acı yoktu, üçüncü gün kızarlıklık geçti, dördüncü gün iyileşmiş gibi olmuştum ama üç dört gün kullanmaya devam ettim, sonra tüpte birkaç damla kaldı ve hatıra olarak buzdolabında saklıyorum. :D Tüpün hacmi 4 ml gibi bir şey olmalı.
  • dine imana yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Etkili ilâçlar küçük ve pahalı oluyor. Umalım da senin bünyende de etkili olsun.

Geçen sene gözüm enfeksiyon kaptığın 10-15 TL gibi bir fiyata göz damlası almıştım, içinden küçük bir tüp çıkmıştı; damlayı yazan doktora her gün selam etmiştim ama işe yaramıştı; ikinci gün acı yoktu, üçüncü gün kızarlıklık geçti, dördüncü gün iyileşmiş gibi olmuştum ama üç dört gün kullanmaya devam ettim, sonra tüpte birkaç damla kaldı ve hatıra olarak buzdolabında saklıyorum. :D Tüpün hacmi 4 ml gibi bir şey olmalı.

görür görmez son kullanma tarihine baktım. 2013 e kadar azıcık azıcık kullanabilirim

@oğuz 10
    ban yemek istemiyorum artık efendi olun ya la

...

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxhq

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

uçak okudum

Ben de
    Hatta ilk mesajı okuyunca iyice dumur oldum

Yalnız değilsiniz.Kulak tıkacı önericektim

Bende

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

uçak okudum

Ben de
    Hatta ilk mesajı okuyunca iyice dumur oldum

Aynen bu adam uçağı neresinden çıkarıyor diye düşündüm bir an

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.