Şimdi Ara

Askerlik hakkında bilgisi olanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 8 aydır yoklama kaçağıyım. Bugün edevletten asal başvurusu yaptım. Yarın da aile hekimine gidip muayene olacağım. Daha sonra sistemden yapacağım hizmet için seçim yapmam isteniyor aksi takdirde 12.aya kadar yapmazsam sistem otomatik olarak tercih yapacak. Tüm bu işlemleri bitirdikten sonra celp tarihim belli olacak galiba. Şimdi iki sorum var

1-Tercih yapmazsam 12.aya kadar beklersem gbt de sorun olur mu

2-Tercih yapıp görev tarihimi ve yerimi beklerken otelde felan kalırsam çevirmeye girsem sorun olur mu

• Para cezası yersin, onun dışında bir sorun olmaz.

• Onu biliyorum ama mesela şu an çevirmeye girdiğimde tebliğ veriyorlar. Ama dediğim işlemleri yapıp görev yerimi ve zamanı beklediğimde otele gitsem polis gelip tutanak felan tutar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gfbmaxs

Onu biliyorum ama mesela şu an çevirmeye girdiğimde tebliğ veriyorlar. Ama dediğim işlemleri yapıp görev yerimi ve zamanı beklediğimde otele gitsem polis gelip tutanak felan tutar mı

Muayeneden önce yemek ye kilon fazla gözüksün boyuna göre kilon fazlaysa 1 yıl erteleme alırsın bunu 2 veya 3 defa daha yaparsan sonunda muaf olursun.
  • Gfbmaxs kullanıcısına yanıt

Gelir tabi polis, otel her gece bildirdiği için tc kimlik numaralarını, polisin sistemine düşüyor onlarda gelip işlem yapıp gidiyorlar.

• Ama hocam celp tarihini bekliyor iken yoklama kaçağı durumum düşmüş olacak celp tarihini bekliyor olacağım yinede gelir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.