Teşekkür ederim hocam. Riske atmamak adına 5 kilo daha alıp o günde tartılmadan önce bol su yemek ile 1-2 kilo daha arttırmak tekte muaf alma şansımı arttıracak sanırım. |
Askerlik kilo sebebi ile muafiyet sürecinde yaşadıklarım. (5. sayfa)

-
-
an itibarıyla savaşta ve barışta muaf konumdayım. diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReginaLigonesHocam merhaba, son durumunuz nedir, heyetten ne sonuç çıktı süreciniz hakkında bilgilendirir misiniz rica etsem? Ben de benzer durumlardayım genel olarak spor ağırlıklı kilo aldım. Biraz yağlı biraz kaslı durumdayım. Boy: 180 cm Kilo:120 ancak tecil bozmalı mıyım yoksa biraz daha kilo almalı mıyım bilemedim. Tek seferde muaf almak istiyorum açıkçası. Ayrıca başka yardımcı olacak ya da fiktir olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. Saygılarımla.
bana 1 sene erteleme verdiler . benim normalde aralık sonuna kadar tecilim vardı daha fazla kilo alıp tekte muaf olmayı düşünüyordum ama karaciğer değerlerim aşırı kötü çıktı bulktan dolayı mecbur tecili bozup gittim. görünüş önemli degil 2 kg bile fazla olsa direkt erteleme veriyorlar . full kas olsan da fark eden bir şey yok
-
Boy 172
Kilo 106
Yaş 27
Sonuç 1 yıl erteleme aldım.
Şimdi süreçle ilgili dikkat edilmesi gereken şeyleri söylüyorum. Kesinlikle ama kesinlikle sınırda kilo ile gitmeyin Kütahya şehir hastanesi dahiliye doktoru boy kilo tablosu hesabı yaparken boyunuzdan -3 değil -1 çıkarıyor yani boyunuz 172 ise -3 çıkarmıyor -1 çıkarıyor. Doktordan doktora değişebilir ama bu ihtimalin olduğunu bilerek hesabınızı yapın.
Diger dikkat edilmesi gereken konu ise boy kilo ölçümü yapılırken ayakkabi mont çıkarılıyor ve cepler boşaltılıyor. Ve benim diyetisyen 3kg eksik yazdı normalde 109 idim 106 yazdı 2-3 kilo oynama yapma ihtimalleri yüksek. Hem dahiliye doktorunun boy hesabındaki değişiklik hem tartıda 3 kilo eksik yazmaları eğer fazla fazla kilo almasam beni gondereceklerdi diye düşünüyorum.
Boy ölçümü yapılırken dimdik durmanıza gerek yok ben hafif kamburumsu durdum boyumu normalden 4cm kısa cıkarttım.
Sistem değişti dedi doktor artık 2. Yıl direkt çürük veriliyor dedi. Seneye yine kilolu gelirsen muaf olacaksın dedi.
Çok kolay cok rahat asla stres olmanıza gerek yok kilon fazlaysa fazla kimse uğraşmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X