Şimdi Ara

askerlik kötü yerde çıkarsa bedelliye geçebiliyozmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Bırak şimdi yaş muhabbetini biraz mantıklı düşün senin bu hayattaki hedefin istegin şehit olmak mı ? böyle bir hedef olabilir mi yahu mantıklı degil belli ki vatansever bir insansın ben şunu demeni beklerdim askerligimi paşalar gibi yaparım sonrasında da görevimi meslegimi en iyi şekilde yaparak ülkeme faydalı olurum bu daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Bırak şimdi yaş muhabbetini biraz mantıklı düşün senin bu hayattaki hedefin istegin şehit olmak mı ? böyle bir hedef olabilir mi yahu mantıklı degil belli ki vatansever bir insansın ben şunu demeni beklerdim askerligimi paşalar gibi yaparım sonrasında da görevimi meslegimi en iyi şekilde yaparak ülkeme faydalı olurum bu daha mantıklı.
    askerlik yapmak ile ülkeye fayda yapmak arasında en ufak bir alaka yokken böyle bir mantık nasıl kurdun acaba?
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam boşverin gitsin siz haklısınız bildiginiz gibi devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem0559

Tamam hocam boşverin gitsin siz haklısınız bildiginiz gibi devam edin.
    askerliğin zorunlu olmadığı ülkelerde vatandaş faydalı olamadığı için ülkeler çöküyor zaten
  • Boşver kardelim sen bedelli yap. Daha şimdiden bunu düşünüyorsan zaten sende o g.t yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Knk normal zorunlu askerlik eskisi gibi değil git takıl uzman erler onbaşılar göreve gidiyor

• Doguda askerlik daha iyi ister inan ister inanma :) tecrubeyle sabit ayni anda 5 arkadas gittik 4 une bati cikti bana agri cikti :) hee sosyal bisi yok batidakilere gore ama kisla icinde dogu tarafi daha iyi gene olsa gene ayni yere giderim ben sikinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Doguda askerlik daha iyi ister inan ister inanma :) tecrubeyle sabit ayni anda 5 arkadas gittik 4 une bati cikti bana agri cikti :) hee sosyal bisi yok batidakilere gore ama kisla icinde dogu tarafi daha iyi gene olsa gene ayni yere giderim ben sikinti yok
    Aynen öyle, ben de 2017 Eylül-2018 Mart arası usta birliğim Diyarbakırdaydı, kesinlikle doğu diyorum. Kısa dönem uzun dönem farketmez oradaki arkadaşlıklar başkaydı, kader birliği vardı. Şimdi yine olsa yine Diyarbakıra gitmeyi isterdim, batıda yapan arkadaşlarımız haftasonları çarşıya çıkarlardı ama haftaiçi 5 gün de zehir olurdu. Yaptığım askerlik kolay değildi açıkçası ama insan geçmişe bakınca o ortamı bile özlüyor garip bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

hocam orda çok tuzak oluyo şehit ölmek istemiyorum hocam

Alıntıları Göster
    Ahirette 2 grup insan tekrar dünyaya dönmek isteyecek. 1. İnancı olmayanların tekrar dünyaya gelip ibadet edip iman etmek isteyecekler.
    2. Şehitler, bu mertebeye tekrar erişmek için.

Valla inancın var ise ve bu cümleyi kurduysan kendini biraz sorgula derim.
    Inancin yoksa yazdıklarımı görmemezlikten gelebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkma sen zaten şehit olarak ölmezsin.

• Bir Gazi olarak sizden utanıyorum, bu vatanda huzur içinde soluduğunuz her hava size haram olsun.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    böyle hikayeler anlatılacak ki gariban çocuklar sorgulamayıp kendini ölüme atarken yöneticiler zevk-ü sefa sürsün. ah dunya ah.

• Olabilir tabi ama bence bedelliye o kadar verme. Onun yarı parasına platinyum üyelik alırsan istediğin yerde yapma hakkın var. He tabi üstüne koyar bedelli de yapabilirim diyebilirsin ama bence en hesaplısı böyle. İnternetten satanlara güvenme yalnız, güzel bölge garantili diye satıyorlar, içi boş çıkıyor

• tabi olm manyakmisin? hatta gecemezsende uzulme kredili sistem var. 156 gunu doldurunca terhis.oluyosun. yerini begenmezsen de tayin isteme hakkin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatile mi gidiyon güzel yere çıkarsa yapcakmış çıkmazsa para verecekmiş

madem yemiyo bir yerin ver parasını 1 ay yap gel
  • Nefes filmini izleyin ve güneydoğuda askerlik gibi yoktur

• Zamanında Kıbrıs'a gitmiştim. O zaman deselerdi doğu mu Kıbrıs mı ? Doğu derdim. Su yoktu konteynırda yatıyorduk. En azından doğudaki birlikler düzenlidir.

• Hamdi beyin teklifini alırdım ben

• sonunu düşünen kahraman olamaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.