Şimdi Ara

Askerlik muaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim askerliğim çıktı sevk tarihim belli

Ama ben muayene sırasında pandemi nedeni ile tam muayene olamadım doktor gidince askeriyede sevk istersin orda olursun dendi

Benim doğuştan kalbim delik kirli kan ile temiz kan karışması var spor faliyetleri yasak ve anjio geçirdim kapanması gereken delik kapanmadı ömür boyu taşıyacağım sölendi yada ameliyat ile kapakcık değişcek dendi

Şuan teslim olduğumda sevk istesem muayene olup muafiyet olabilir miyim??? Eğer muafiyet vermezler ise tekrar hastaneye sevk isteye bilir miyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum.Şubatta askere gideceğim yüksek derece skolyozum var.Bilmediğimden Aile hekimden sağlıklı raporu aldım.Geçen gün gittiğim hastanede skolyoz olduğumu öğrendim.Doktor askerden muaf olabilirsin dedi.Şuan ne yapmam gerek bende merak ediyorum.

• ben gittim muafiyet belgemi aldım 11 gün sürdü arkadaşlar isteyene yardımcı olabılırım

• LostHope L kullanıcısına yanıt
    Skolyoz ölçümü nasıl oluyor hocam kaç defa gittim hiç anlamadılar
  • Askere gittiğiniz de revire çıkıyorsunuz oradaki doktordan hastaneye sevk istiyorsunuz hangi polikilinikte işiniz var ise bir sonraki güne size sevk veriliyor hastaneye gidiyorsunuz doktor sizi muayene ediyor tsk sağlık yönetmeliği var doktorlarda oraya göre size madde yazıyor ve heyete çıkıyorsunuz ve durumunuz belli oluyor asker olduğunuz için herhangi bir sıra bekleme yok öncelik size ait

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    geçen yıl açıldı
    Askerlik
    2 hafta önce açıldı
    Askerlik Muafiyeti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.