Şimdi Ara

Askerlik öncesi İstanbul da gezilecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şubatta askere gidiyorum.Yaklaşık 15-20 gün var.Hazır bu vakit boştayken istanbulun pek bilinmeyen ama mutlaka ''şurayı gezip görmeden ölme'' diyeceğiniz mekanlar varsa paylaşmanızı rica edicektim.

Diğer türlü evde bilgisayar başında durarak ömür çürütüyorum.Steam'de oyun oynama,dizi,film izleyip geçen günlerden bi cacık anlamaz oldum.Çocukluk arkadaşlarımın tamamı üniversite öğrenimlerini tamamlamak için farklı şehirler de yaşadıklarından akşam olunca eskisi gibi ''hadi mahmud gel dolaşak'' diyen de kalmadı.Mezhep sorunu yüzünden sevdiğim kadından da ayrılalı 5 ay geçmiş üzerinden hala tam olarak içimdeki hüznü de atamamışım...

Kafanızı fazla da şişirmeden arkadaşlar uzun lafın kısası tek başıma istanbul da kafa dağıtmak ve güzel vakit geçirmek için gezmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Edit:Kağıthane ilçesinde ikamet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmudo -- 15 Ocak 2017; 11:59:48 >

• Yatıp kalkıp namaz ve dua et,20 gün sonra tatile değil askere gitcen,gitmek var dönmek yok..her koyun kendi bacağından asılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenler, Fatma Bacı nin yeri
  • Tam yazacaktımki aklıma bombalar geldi boşver en iyisi gitme hiç bir yere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.