Bildirim
Askerlik tecil
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
AÖFye yeni mi kayıt oldunuz? Yanlış hatırlamıyorsam kayıt esnasında tecil işini soruyordu sistemde. Eğer oradan başvuruyu yaptıysanız bekleyeceksiniz. Tecil için kayıtların kapanmasını bekliyor olabilirler. Kesin kaydı olduysanız teciliniz bitmesi sıkıntı olmaz.
Süreç şöyle, AÖFde öğrenci işlerine bakan kısım sizin adınıza kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine yazılı olarak tecil başvurusu yapacak. Şartları sağlıyorsanız da şube tecili onaylayacak. Bu süreç birkaç hafta sürebilir.
Eğer eski öğrenciyseniz (atıyorum 2-3 dönemdir okuyorsanız) en yakın AÖF bürosuna gidip durumu anlatırsınız. Onlar da tecil başvurusu yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen yıl kayıt olmuştum ve kayıt olurken tecil ile alakalı bir soru sorulmamıştı. Dediğiniz gibi auzef bürosuna gitsem iyi olacak gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SA ASKERLİK YERİM BELLİ OLDU 17 EKİM TOKAT AÇIK ÜNİ KAZANDIM BENİ TECİL ETMİŞLER ŞUBEYE SÖYLEDİM 8 EKİMDE GEL DENEYELİM DEDİ GÖNDERMEYİ BÖYLE BİRŞEY VARMI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X