selam arkadaşlar .2 yıllık bölüm bitti açık öğretime kayıt oldum .
Arkadaşlar sorum şu benim askerlik tecil 2014 de bitiyor .Şimdi ben aöf kayıt oldugum için askerlik tecil uzarmı ?
Bunu aöf kendimi yapıyor yoksa bizmi yapmamız gerekiyor ?
teşekkürler
ben de merak ediyorum biz mi yapacağız bunu aöf mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: PLinux
Arkadaşlar sorum şu benim askerlik tecil 2014 de bitiyor .Şimdi ben aöf kayıt oldugum için askerlik tecil uzarmı ?
teşekkürler
uzar normalde okul yapıyor ama sorun çıkabiliyor. Kontrol etmende fayda var okuduğun sürece 7 yıl otomatik tecil oluyor. Mezun olduğunda askerlik şubesine haber vermen gerekir. İstersen 2 yıl daha uzatma hakkında varmış....Ben geçen hafta aof bürasından evrağı alıp askerlik şubesine götürdüm ordan biliyorum...
topalsolucan1905T
kullanıcısına yanıt
benim tecilim normalde üniden dolayı şubat 2012 de bitiyordu ve bitti aöf kayıt olmuştum zaten daha önceden , aöf bürosuna gittim biz gönderiyoruz dedi bende hiç bi işlem yapmadım. sıkıntı olur mu acaba şubat tan beri kaçak durumuna düşmeyelim :D
29 yaşına kadar tecillersin
quote:
Orijinalden alıntı: PLinux
teşekkürler
29 yaşına kadar uzatabilirsin
Merhabalar!Askerliğinizi 38 yaşana kadar erteleme (Tecil) işlemleri için yardımcı olabiliriz.mitotoi group.Bilgi için mitotoi@gmail.com Saygılarımla