Şimdi Ara

Askerlik tecil , 2. üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, adım tan 1996 doğumluyum geçen sene lisede okuduğum makine bölümünün önlisansını kazanıp yerleştim 1 sene geçti aradan 2. seneme girecegim ama ben bu okulda mutsuzum ve bu sene içerisinde bitiremeyecegimi düşünüyorum bunun dahilinde bu sene olucak ygs / lys sınavlarına girecegim açık öğretimde olsa örgün öğretimde olsa 4 senelik bir lisans programı kazanmayı düşünüyorum. Bu üniversiteyi okumadan bıraktığımda yarım bıraktığımda yani mezun olamadan bıraktığımda başka üniversiteye kayıdımda ve tecilimde sıkıntı olur mu tecille ilgili ekstra bişey yapmam gerekir mi yoksa üniversiteye kayıt oldugumda tecilim otomatik olur mu bunu merak ediyorum kazanıcagım lisans programıda büyük ölçüde açıköğretim olucak ama örgün öğretim kazanmayı hedefliyorum cevaplarsanız sevinirim açıkcası bu tecil işlemlerinden falan korkuyorum biraz insanlar çünkü çok fazla kötü şeyler söylüyor insan geriliyor abilerim bana yardım ederseniz bana bir yol gösterirseniz beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

• iki yere atmışım özür dilerim
  • bi yardım edin ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.