Şimdi Ara

Askerlik tecil ettirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler askerliğimi E - devletten tecil ettireceğim ancak aklımda soru işaretleri var. E - devletten askerlik ertelemeye tıkladığımda karşıma çıkan bilgilendirme yazısı çıktı. Okuyup kabul ettikten sonra bu sefer karşıma okul bilgileri çıktı ( En üst seviyedeki öğrenim bilgileriniz diye) altta okul adım yazmıyor. Sadece mesleki ve teknik Anadolu liseleri yazıyor. Bölüm adında, bölümüm yazmıyor "diğer" yazıyor, bir de mezuniyet tarihim yazıyor. Okul adım, bölüm adım yazmayınca kaydet tuşuna basmaya tereddüt ettim. Bilgileriniz doğruysa kaydete basın diyor, orada yazan bilgilere göre erteleme olacakmış. Bassam bir şey olur mu? Çünkü attığım fotoğraftaki gibi (bir şey doldurmadım ancak) sorun çıkmasından korkuyorum. Fotoğraftaki gibi şubeye gitsem daha iyi mi olur? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Askerlik tecil ettirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• meuzniyet tarihin yazıyorsa demekkii var işte.
    illa bölümüne kadar doğru olmasına gerek yokki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Youtube'da bununla ilgili videolar izlediğimde onların ki yazıyordu. Onun için şüpheye düştüm. Senin cevabın da tatmin edici değil kusura bakma. Çünkü net bir şey yazmamışsın, sorduğum soruların cevapları ve nedenleri (1 tanesi hariç, o da doğru düzgün değil) yok. Kaç yaşındasın, hiç askerlik tecil ettirdin mi bilmiyorum ancak ettirdiysen sende durumlar nasıldı onu yazsaydın iyi olurdu. Yani biraz detaylı cevap bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigunyula -- 27 Aralık 2022; 22:20:8 >
  • Sigunyula kullanıcısına yanıt
    askerlik tecil ettirdim bedelliye kayıt oldum haziranda.
    o pencerede mezun oldugum üniversitenin adı ve mezuniyet tarihim vardı. bölüm varmıydı hatırlamıyorum ezberlemedim orayı tahmin edebileceğin gibi.

sende bir şey yazıyormuş ben zannettim ki hiç bir şey yazmıyor. hiç bir şey yazmasa sıkıntı. okulun mezuniyet tarihi yazması bence iyi bir işaret.

cevabım tatmin edici olmaması kadar normal bir şey yok ben askerlik şube memuru değilim :D

bir ara sor istersen şubeye. aramanı açmazlarsa git sor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.