Şimdi Ara

Askerlik Tecili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010-2011 öğretim yılında AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümüne kayıt yaptırdım. İlk sınavlara girdim, yarısı orta yarısı berbat gittiği ve sınav yeri ta ebesinin fizanında olduğu için ikinci sınavlara girmedim ve malumunuz kaldım...

Sorularım:

-Kayıt yenileme, para yatırma, evrak götür-getir falan yapmam gerekiyor mu?

-Kayıt yenileme falan neyse yaparsam askerlik tecili oluyor mu?

-Oluyorsa kaç yıl?

-Olmuyorsa neden?

-AÖF'ye bitirme süresi en fazla kaç yıl?

-Sınıf tekrar edebilme sayısı en fazla kaç yıl?

Aklıma gelmeyen yerler olabilir, faydalı olacağını düşündüğünüz bir bilgi varsa onu da eklerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• bütünleme hakkın var ona girebilirsin kayıt yenileme ondan sonra kayıt yenilemede yeni kayıtlardan sonra oluyor yanlış hatırlamıyorsam sadece vakıfbanka para yatıracaksın...

fotoğrafçılık iki yıl sanırım onu max bitirme süresini bilmiyorum...

ama üstüste iki yıl kalırsan paketliolar onu biliyorum bu sene geçmeye bak...
  • Benim sorun ettiğim tek kısım askerlik tecili. O konuda bir bilgin yok mu hocam?
  • ben durumu özetleyim şöyle bu sene sınıfta kaldın diyelim tecilin yapılır ama seneyede birinci sınıfta kalırsan tecilini yapmazlar umarım anlaşılır olmuştur...
  • Çok teşekkür ederim üstad. Zaten lise diplomasıyla da iki sene tecil hakkım var. Bu sene de sınıfta kalmam durumunda sanırım bunu da kullanabilirim. Yeter de artar bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.