Arkadaşlar çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen bu görece biraz daha önemli olduğu için bilgisi olan varsa sormak istedim. Ben şimdi önlisans 2. senemdeyim. 22 yaşına gireceğim seneye. (1 sene fazladan geçti) Şimdi olur da seneye Tıp kazanırsam minimum 6 yılda bitecek zaten. Ama askerlik yaşı maksimum 28 yaşı gösteriyor -LİSANS- eğitimleri için. Yani fakülte bittiği gibi mi gitmek durumundayım? 6 yılda bitiremezsem kaydımı dondurup mu gitmem gerekir? Yalnız şöyle bir şey var Tıp fakültesinden mezun olanlar -yüksek lisans- mezunu olduğunu biliyorum lisans değil de. YL için tecil yaşı Max 32 bildiğim kadarıyla. Aydınlatabilecek biri var mı aranızda? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E61923809 -- 29 Ocak 2024; 20:41:38 > |
Askerlik ve Tıp
-
-
Tıptan mezun olunca yl ile mezun olunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani 32 yaş geçerli oluyor diye düşünüyorum ben o halde. İnşallah öyledir ya :((
-
Ağabey tıp kazan da derdin bu olsun gider gelirsin 6 ay ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne bileyim hocam ya, hevesime verin sorularımı :D Çok istiyorum valla herseye rağmen.
-
Kazanırsın inşallah hocam bence kazanmaya bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitirdiğin lisans derecesinden daha yüksek bir lisans derecesine başlarsan askerliğin otomatik olarak ertelenir bitesiye kadar o lisans, ön lisans -> lisans -> yüksek lisans -> doktora vs diye gidiyor
mezun olunca gidersin askerliğe ama emin olmak istiyorum diyorsan ilçendeki askerlik birimine gidip sor cevaplarlar
-
Kesin bilgi:
tıp fakültesine de girsen 28 yaşına kadar tecil hakkın var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 30 Ocak 2024; 9:6:29 > -
İnsanları yanlış yönlendirme, tıp fakültesinde de sınır 28 yaş.
-
diyelim kazandım diyelim ama 1 dönem uzadı. O halde okulu 1 dönem dondurup askerliği yapınca okula dönebiliyorum değil mi?
-
Ya hocam bir şey olmuyor benim kuzenin arkadaşı bir lisans okuyup sonrasında 3-4 sene civarı çalışıp tekrar sınava girip tıp kazandı. Adam tıp bittikten sonra gitti. Çok kasma yani önce tıpı kazan ve okumana bak askerlik işi en rahatı
Çok teşekkürler hocam
-
Evet öyle de olur en kötü yazın bedelli yaparsın. Askerliği çok takma halledilir bir şekilde
Tanıdık birisi tarafından yaşandı. eleman yazın bedelli yapmak zorunda kaldı. 32 falan değil, attığın yazıyı da iyi oku.
-
neyse tartışmaya girmeyeceğim, bildiğin gibi devam et qwkeşkqwşlekqwke
Benzer içerikler
- en iyi vakıf üniversiteleri
- evde çalışarak tıp kazanmak
- logaritma fasikül önerisi
- veterinerlik neden 5 yıl
- tıptan daha zor olan bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X