Daha adının bile ne manaya geldiğini bilmediğim bu olayı gerçekleştirmeye gidiyorum şimdi 90 doğumlular 31 ekime kadar yoklamalarını yaptırsınlar. Yaptırmayanlar kaçak durumuna düşüyormuş. Yakalandığın takdirde postalıyorlar sanırım.
Gerekli evraklar:
2 adet vesikalık fotoğraf Nüfus cüzdanı Öğrenci belgesi Verem ile alakalı belge falan dediler ama belgesiz gidiyoz ne olacak görecez.
Not: Don indir olayı gerçek mi en çok merak ettiğim husus bu yaşayıp görecez
Hadi kalın sağcıkla...
aynen postalıyorlar daha yakalandığın yerde
quote:
Orijinalden alıntı: arif44
Daha adının bile ne manaya geldiğini bilmediğim bu olayı gerçekleştirmeye gidiyorum şimdi 90 doğumlular 31 ekime kadar yoklamalarını yaptırsınlar. Yaptırmayanlar kaçak durumuna düşüyormuş. Yakalandığın takdirde postalıyorlar sanırım.
Gerekli evraklar:
2 adet vesikalık fotoğraf Nüfus cüzdanı Öğrenci belgesi Verem ile alakalı belge falan dediler ama belgesiz gidiyoz ne olacak görecez.
Not: Don indir olayı gerçek mi en çok merak ettiğim husus bu yaşayıp görecez
Hadi kalın sağcıkla...
fena muayane ediyorlar haberin ola hele izmir se yandın :D
Üniversite kazandım ben.. Bana bişi olmaz herhalde?
bişe sorucam ben şu an yüksekokul 2. sınıf ögrencisiyim(14 eylülde acılacak) tecil ettirmek için ögrenci belgesini yollamam yeterlimi şubeye
quote:
Orijinalden alıntı: MrGoLd
aynen postalıyorlar daha yakalandığın yerde
Öyle birşey yok,31 ekim'e kadar son yoklamaya gitmezseniz sadece yoklama kaçağı olursunuz.31 Ekim den sonraki 3 ay içinde yani 1 kasım-31 ocak arasında yine gidip yoklamanızı olabilirsiniz.Zaten 31 ekime kadar gitmezseniz kasım ayı içerisinde yeniden mektup gönderiyorlar,eğer 3 ay içinde yoklama olmazsanız şu şu olur vs. diye. Kendi başıma geldiği için ordan biliyorum,Ocak 2009'da yoklamamı yaptırmıştım.Geçen pazartesi de bu senenin yoklamasını yaptırdım.
Benim nüfus kağıdında 90lı olarak gözüküyorum ama bana muayine yoklama hiç bişey gelmedi. Bu sene sonunda üni de kazandım biraz daha bekleyecekler beni :)
beyler bide 1 tertip gitme 2 tertip gitme 3 gitme 4gitmeler varya bunları neye göre belirliyolar birisi doğduğun aya göre demisti ama emin degildi oda doğru mu acaba veya muayene basladıgında ilk gidip olan önce mi gidiyor vamı böyle bisey.
Gittim ve yarıldım gülmekten beni muayene etmediler rusyaya gideceğim durum belgesi aldım sadece öğrenci olduğum için muayeneye gerek yok dediler. Muayene olan 6 çocuk vardı o ara albaya imzalatmam gereken belgeleri götürdüm albay doğulu bir çocuğa '' Sen kiloyu burdamı aldın lan '' diyor oda '' EVET ABİCİM '' diyor ya güle güle öldüm ulan karşında albay var abicim diyor üstlerinde bir tek boxer var hele birde birbirlerine bakıp gülmeleri öldürdü beni
quote:
Orijinalden alıntı: sadekar42
beyler bide 1 tertip gitme 2 tertip gitme 3 gitme 4gitmeler varya bunları neye göre belirliyolar birisi doğduğun aya göre demisti ama emin degildi oda doğru mu acaba veya muayene basladıgında ilk gidip olan önce mi gidiyor vamı böyle bisey.
Dostum 2010 celb dönemlerini indir nüfus kağıdında nerede kayıtlıysan bak orada hangi ay gidiceğin yazıyor ..
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
Üniversite kazandım ben.. Bana bişi olmaz herhalde?
+1907
bende kazandım üni, bide üni kayıt öncesi ben gidip baktım bana 1. yoklama bile gelmemiş 90 sonu doğumluyum diye heralde, ama artık üni li olduğum için takmama gerek yok heralde
lastdream kardeş bu dediğin celp dönemini nerden indireceğim muayene olmadan gideceğin yer gözüküyormu orda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme