Şimdi Ara

Askerlikle ilgili bi soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilenler bilir bende sosyal fobi denen rahatsızlık var.İnsan içine çıkamamanıza sebep olan allahın belası bi hastalıktır.Sosyal olamadığınız için hayattan gereken tecrübeleri alamazsınız ve sürekli sıkıntı yaşarsınız.Bu aralar en büyük korkum askerlik ve açıkcası gitmek istemiyorum.Bu halde askere gidersem bir sürü rezillik yaşayacağımdan ezileceğimden eminim ve bunun intahara kadar yolu var.

Acaba sosyal fobi nedeniyle çürük raporu alıp askere gitmeme şansım varmı?İnanın tek kolum olmasa bile giderdim ama bu hastalıkla askere gidilmez.

• Büyük bir ihtimaller çürük alamazsın ancak ilgili raporların varsa yanında götür sonuçta nazi kapına gitmiyorsun
  • Bu nedenle çürük raporu alman oldukça zor. Bizim bölükte psikiyatriden hava değişimi alıp gidenler oluyordu fakat sosyal fobiden dolayı böyle bir şey oldukça zor.

Eğer sivilden aldığın raporlar varsa askeri hastahanedeki psikiyatri kliniği bunu senden ister. Fakat bunun için eve gönderir mi göndermez mi onu bilemeyiz.

Yanlız kesin olan bişey var oda silah vermezler,dolayısıyla da silahlı nöbet tutmazsın, ayrıca muhtemelen çavuş ta olamazsın.

Bunlar iyi mi kötü mü dersin o tamamen yere göre değişir.Bizim orada 3 çavuştuk biz.Nöbet yok ama nöbetçi çavuşluk vardı onun yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtasci

Bu nedenle çürük raporu alman oldukça zor. Bizim bölükte psikiyatriden hava değişimi alıp gidenler oluyordu fakat sosyal fobiden dolayı böyle bir şey oldukça zor.

Eğer sivilden aldığın raporlar varsa askeri hastahanedeki psikiyatri kliniği bunu senden ister. Fakat bunun için eve gönderir mi göndermez mi onu bilemeyiz.

Yanlız kesin olan bişey var oda silah vermezler,dolayısıyla da silahlı nöbet tutmazsın, ayrıca muhtemelen çavuş ta olamazsın.

Bunlar iyi mi kötü mü dersin o tamamen yere göre değişir.Bizim orada 3 çavuştuk biz.Nöbet yok ama nöbetçi çavuşluk vardı onun yerine.

İki sene önce 1.5 ay yatarak bunun tedavisini gördüm raporlarım var bana ne iş yaptırırlarki askerde?

• Sosyal Fobi tedavisi biliyorsun bir kısmı ilaç ile diğer kısmı ise deneyimle oluyor bence askerliği bu konuda şans olarak görmen gerekir.Çünkü oraya gittiğinde çekingen olduğunu senden başka kimse bilmiyor olacak.Bu sorun değil bence bir fırsattır senin için.

Psikaytrik hastalara genel olarak silah verilmez.Ama bir çok görevdende elenebilirsin.Bu bulunduğun yere göre değişir komutanın yemekhanede bıçak var zarar verir yemek hanede görev vermeyelim diye bile düşünebilir.

Bence usta birliğine gidince üst devrelerden yakınlık kurabildiğin olursa ona danış.Böylelikle ne yapacağına kararr verebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.