Şimdi Ara

Askerlikte bitti ne iş yapmalı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam iktisatta iş var diyorlardı bir bakının.Bu arada hangi üniversiteden mezunsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Hocam iktisatta iş var diyorlardı bir bakının.Bu arada hangi üniversiteden mezunsunuz ?

yok hocam ya burdanda soyliyeyim gidecek olan varsada bu bölüme gitmesin.meslek olan bi bölüme gidin örneğin bölümün ne deyince makina mühendisiyim diyebileceksin yada öğretmenim diyebileceksin iktisat işletme bunlar eğer kendini çok iyi geliştirirsen işe yarar bölümler yoksa beş para etmez bitek askerliğini kısa dönem yaparsın onda işe yarar ama gerçekten kısa dönem yapmak için bile ehrhangi bi üni bitirlilr. ben pamukkale üni mezunuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Kardeşim bende iktisat mezunuyum ve 28 yaşındayım hatta bi konum var kimseye hakkımı helal etmiyorum diye neler yaşadım bilemessin bende kısa dönem askerlik yaptım 28 yaşındayım 9 aydır iş bulamadım,insan kaynaklarına fln girenler nasıl giriyor anlamadım millet naısl giriyor bende çırpınıyorum ama olmuyor.

Kpss gelirsek senin gibi düşünüyorum ortalama çok yükseklerde ve bnmde sayısal çok iyi değil inan aynı beni anlatmışsın hocam ne yapacam bilemiyorum ve ben küçük bi ildeyim kafam kaç gündür çok bozuk tüm arkadaşlarım işe girdi evlendi benim kısmetimmi kapalı anlamadım allaha sığındım ben hocam torpilim hiçbişeyim yok sadece allahım var.

şuan benim ne hissetiğimi anlıyorsun değilmi kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

quote:

Kardeşim bende iktisat mezunuyum ve 28 yaşındayım hatta bi konum var kimseye hakkımı helal etmiyorum diye neler yaşadım bilemessin bende kısa dönem askerlik yaptım 28 yaşındayım 9 aydır iş bulamadım,insan kaynaklarına fln girenler nasıl giriyor anlamadım millet naısl giriyor bende çırpınıyorum ama olmuyor.

Kpss gelirsek senin gibi düşünüyorum ortalama çok yükseklerde ve bnmde sayısal çok iyi değil inan aynı beni anlatmışsın hocam ne yapacam bilemiyorum ve ben küçük bi ildeyim kafam kaç gündür çok bozuk tüm arkadaşlarım işe girdi evlendi benim kısmetimmi kapalı anlamadım allaha sığındım ben hocam torpilim hiçbişeyim yok sadece allahım var.

Anlamazmıyım kardeşim öyle zor ve güç durumdayımki galerilere gidiyorum satış danışmanı olmak için form dolduruyorum geri dönen yok inan 10 dan fazla mülakata girdim yılmadım nereye kadar giderse devam etsin elaleme iş istemek için bile gitmeye artık yüüzm tutmuyor sermayemde yok bi iş açayım valla billa sermayem olsa ben küçük bi esnaf olmaya bile razıyım günlük cebme 20 tl girsin yeter yemin ederim bak.

Bi askerlikte işime yaradı evet ama okumak isteyen gitsin mesleği olan bi bölüm okusun ben iktisatı ekonomiyi seven biriyim ama iş yok güç yok sağlık okuyun,inşaat okuyun ama iktisat okumayın iktisat mezunuyum diyince adam üniv mezunu olarak bile görmüyor ya halbuki ne zor derslerden geçtim.Böyle günlük para yiyip gezip tozuyorum playstaiton oynuyorum akışına bıraktım kardeşim,benim torpilimde yok bi allahım bi annem var.

Arkadaşım vardı lise mezunu dayısı bi yer açtı aldı bunu dedi müdürsün çocuk şimdi çok zengin hemende evlendi kader dedim hacı kader utansın,torpilsiz lağımcı bile olamassın bu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

quote:

bende 23 yaşındayım aöf işletmeden mezun oldum.

askere gitcem bende tırsmaya başladım

ek meslekler
    2 yıllık makine okudum

teknik ressam
    bilgisayar destekli çizim vs.
    cnc eğitimim var.
    girişmcilik sertifikası aldım en son çare iş kurmak olcak

inş boş kalmayız. yaş oldu 23..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 27 Haziran 2013; 14:17:25 >

• calculus07 kullanıcısına yanıt

Hocam aradan 9 yıl geçmiş bu süreçte neler yaptınız ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.