Şimdi Ara

Askerlikte bitti ne iş yapmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gerçekten ciddi anlamda çok kafama takılmaya başladı artık bu sorun kısa dönem olarak yaptım geldim askerliği yaş 26 ama iş yok ne yapmalıyım kendi işimi kursam mı diyorum ama sermaye yok ne yapcan sizin önerileriniz nelerdir?

birde bu internetten para kazanma muhabbetleri çoğu yalan biliyorum ama işe yarar olanları var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 26 Haziran 2013; 16:15:05 >

• Bir mesleğin el becerin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölümden mezunsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Bir mesleğin el becerin var mi?

hocam işte en büyük hatayıda orda yaptık iktisat okuduk ne varsa meslek değil bişe değil ben aslıdna çok iyi yemek yaparım el becerim yüksektir onun üzerine mi bişey yapsam diyorum ama bu işin dükkan kirası var çalışan maaşı var vergisi var var oğlu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 26 Haziran 2013; 16:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

Hangi bölümden mezunsun?

iktisat mezunuyum hocam.internetle baya haşir neşirim internet üzerinde mi bişeler yapsam diyorum ama web tasarım bilmiyorum o yondede gelştrmedm kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

Hangi bölümden mezunsun?

iktisat mezunuyum hocam.internetle baya haşir neşirim internet üzerinde mi bişeler yapsam diyorum ama web tasarım bilmiyorum o yondede gelştrmedm kendimi

Aynı yaştayız valla ben de ortalardayım iş yok kpss falan deniycem artık belki memurluk çıkar son şans.
  • Madem iktisat okudun, KPSS düşünmez miydin? Ya da bankadır vesaire?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne iş yapıyorsunuz maaş kaç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

Madem iktisat okudun, KPSS düşünmez miydin? Ya da bankadır vesaire?

hocam görmüyormusun seviye ne kadar yukarlarda 90 la bile atanamıyor insanlar benims ayısal alt yapım çok zayıf sözelim iyidr ama matematiği bilen bu işi götürüyor.bu saatten sonrada ders çalşmak gerçekten zoruma gidiyor
  • kısa dönemsin diye hiç ezen oldu mu?
  • kariyer netten yenibir işten bin tane başvuru yaptım birtanesi bile geri dönüş yapmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 26 Haziran 2013; 16:20:22 >
  • şöyle güzel iş fikirleri olan yokmudur yeni açılan iş sahaları falan internetten bişeler olabilir mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 26 Haziran 2013; 16:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

şöyle güzel iş fikirleri olan yokmudur yeni açılan iş sahaları falan internetten bişeler olabilir mesela

çok iyi yemek yaparım diyorsun... kendine iyibir Mutfak şefi bulucaksın kendini onun yanında yetiştirceksin... yaş 26 diyorsun 4 yıl kendini kercekden o işe ada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış 4 senede kim olsa bişiler öğrenir 30 una geldiğindede iyi lüks bir lokantada iş bula bilirsin... ve bi 10 sene sonrada şef olursun... ama daha çok turistlik yerleri seç bu meslek için daha çok öğrenir ve para kazanırsın..

bundan daha iyi bişi gelmedi aklıma senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostos01 -- 26 Haziran 2013; 17:44:40 >
  • Iş başvurularına devam et şuan pek alım sezonu değil 2 aya dönüşler başlar canını sıkma =)

• KPSS girersin seneye tabi ki sonra polisliğe başvur
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

kısa dönemsin diye hiç ezen oldu mu?

Çok eziyorlar malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Deist_25

quote:

Çok eziyorlar malesef

dostum nasıl eziyorlar anlamadım bende askere gideceğim de bu ezme olayı ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

Orijinalden alıntı: Deist_25

quote:

Çok eziyorlar malesef

dostum nasıl eziyorlar anlamadım bende askere gideceğim de bu ezme olayı ne alaka

kısa dönemlere kıl oluyormuşlar genelde zor görevler vesayre onlara yıkılıyomuş o açıdan sordum.
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    dostum görevi yapacaksın bağırıp çağırmasınlar da gerisi kolay bağırdılar mı kafayı yerim askerde arkadaşlıklar nasıl
  • Ezilip ezilmeme gittiğin birlik hata bölüğüne göre bile değişiyor. Ben kısa dönem olarak çok rahat yaptım askerliğimi yazıcı oldum ne nöbet ne mıntıka hiçbişi. Sorusu olan varsa sorabilir.
  • Kardeşim bende iktisat mezunuyum ve 28 yaşındayım hatta bi konum var kimseye hakkımı helal etmiyorum diye neler yaşadım bilemessin bende kısa dönem askerlik yaptım 28 yaşındayım 9 aydır iş bulamadım,insan kaynaklarına fln girenler nasıl giriyor anlamadım millet naısl giriyor bende çırpınıyorum ama olmuyor.

Kpss gelirsek senin gibi düşünüyorum ortalama çok yükseklerde ve bnmde sayısal çok iyi değil inan aynı beni anlatmışsın hocam ne yapacam bilemiyorum ve ben küçük bi ildeyim kafam kaç gündür çok bozuk tüm arkadaşlarım işe girdi evlendi benim kısmetimmi kapalı anlamadım allaha sığındım ben hocam torpilim hiçbişeyim yok sadece allahım var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.