Şimdi Ara

Askermekanı.com Olumsuz Tecrübe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim.
    Askermekani.com adlı siteden yaklaşık 10 gün önce 100TLlik alışveriş yaptım.

Siparis No: 219978632890

Ürün: Pilot Montu

Ürün Sorunu: Görselden farkli Kumaş, Renk Tonu, Tasarim, Beden.

Sikayet: Firma ile iletişime geçtim telefondaki sahsiyete urunun orjinaline daha onceden sahip oldugumu, yolladiklarinin buna uzaktan yakindan benzemedigini, sitelerinde yer alan görselle yollanan ürünün çok farkli oldugunu ve bu sebepten oturu urunu iade etmek istedigimi belirttim. Telefondaki satici küstah bir tavırla urunun görselden farkli cikabilecegini ama sozlesmede yer alan cayma hakkimi kullanamayacagimi eger cok istersem hukuki surec baslatabilecegimi soyledi. WebSitenin profesyonel gorunmesine aldanmayin 3-5 kuruş peşinde, dolandırıcı zihniyeti var. Benim satış sözleşmeme göre yasal hakkımı inkar ediyor. İnternette yaptığım biraz araştırma neticesinde satıcı ile benzer problem yaşayan başkalarıda olduğunu öğrendim. Temkinli Yaklaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras4life -- 18 Ocak 2014; 19:18:15 >

• Satıcı ile yazılı görüşme sonucu gönderilen ürünün askeriyede aktif kullanılan ürün olmasına karşılık görseldekinden farklı olduğundan ve ben askeri personel olmamamdan dolayı. Ürünün iadesine karşılık hediye çeki verildi.
  • nakit para almalıydınız. hediye çekiyle kim uğraşır ki...

site çakallık yapmış bu tarz sitelerin internet aleminde hayatta kalmaları çok zor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.