1.VavaCars Fırsat Araçlarını buradan paylaşabilirsiniz. VavaCars'dan daha uygun fiyatlı olan hasar kayıtsız tramersiz boyasız varsa onları da gösterin ki ucuz olup olmadığı net şekilde ortaya koyalım. Fiyatları genelde en uygun vavacars veriyor. 2.Vavacars stok durumu, araç satımında size verilen ön teklif ve nihai teklifi buradan paylaşabilirsiniz. 3.VavaCars ile ilgili tüm tecrübe, yorum, görüş, eleştiri ve değerlendirmelerinizi de buradan yazabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 25 Ocak 2022; 9:30:19 > |
VavaCars (Baba Konu) Fırsat Araçları - Tecrübe ve Yorumlar
-
-
Neden ticari bir firmaya özel konu açıyoruz? Vavacars'ın donanımhaber'e bir sponsorluğu mu var yoksa elinde kalan araçları bakın bende daha ucuz deyip arada birilerine kitlerim diye mi düşünüyorsun?
-
niye sahibinden.com ilanları paylaşıyorsunuz, veya niye VW gibi bir ticari firmanın araçlarının fiyatını paylaşıyorsunuz ?
Dediğiniz laf mı şimdi, MSI Bosch gibi markalar ticari firma değil mi ?
Her şeyden önce "ticari firma" ne demek, ticari olmayan firma mı var
Her türlü fırsat değerlendirilebilir, her türlü "ticari firma" ilanı da paylaşılabilir, engel yok, burası bu yüzden "forum"
yorum yapmış olmak için boş yorum yapmayın.
mesela al sana Leon, ucuz mu evet. Benim 1.500 tane aracım yok, burada araç reklamı yapmaya gerek yok zaten ilan verir satabilirim. VavaCars benim değil.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2021-model-seat-leon-benzin-manuel-style-boyasiz-986768099/detay
-
faydalı olur insallah. bi süre daha acilmasaydi ben açacaktım konuyu. fırsat araçları 5 dk da uçuyor zaten ama aracini satanların yorumları önemli kac lira kırıyorlar felan vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
böyle tipler her yerde. laf olsun torba dolsun duyarlılığı bu. trendyol kuryesi çarpıp kaçtı diye konu açtım neden kurye demiyosun diyor. DHL geldi çarptı da isim vermedik sanki. trendyol kuryesi çarptıysa trendyol kuryesi çarptı diyecez.
-
Fırsat araçları konusu ayrı, sıfır araç konusu da ayrı olmak üzere iki büyük başlık zaten mevcut.
https://forum.donanimhaber.com/su-arac-kacmaz-dedigimiz-arac-ilanlari-gercekten-uygun-ise-kendi-araclarimizi-da-paylasabiliriz--131177639
https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-ve-arac-fiyati-teklifi-alanlar-2022--132918743
Her firmaya özel başlık açsak iyice çöp olacak forum. Ha şu an ne kadar düzgün diyorsanız o da ayrı mesele.
Toru topu 300-400 aracı olan firma için fırsat aracı mı ayıklayacaksınız, bakan bakıyor alan alıyor zaten.
@Büdü, tip arıyorsan aynaya ve nikine bak arkadaşım:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52FA4E8AC -- 25 Ocak 2022; 10:50:20 >
-
Forumu çöp haline getiren sizlersiniz. Daha 3 yıldızlı yüzbaşı bize forumu öğretiyor. Boş yorum yapıyorsun.
Sıfır araç konusu ayrı, VavaCars ayrı.
lüzumsuz konuşuyorsun, "bakan bakıyor alan alıyor zaten." diyorsan forumda hiç konu açılmaması lazımdı. Bakan istediği yere bakıp alsın forumu komple kapatılsın o zaman yorum yapılmasın.
VavaCars ayrı bir platform, hem alıyor hem satıyor.
Araç satanlar burada tecrübelerini paylaşsın, ön fiyat neydi, nihai fiyat neydi, ekspertiz süreci nasıldı, tecrübelerini aktarsın.
Araç alanlar da ucuz mu fırsat mı buradan yorum yapsın, insanlar faydalansın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
niye sahibinden.com ilanları paylaşıyorsunuz, veya niye VW gibi bir ticari firmanın araçlarının fiyatını paylaşıyorsunuz ? Dediğiniz laf mı şimdi, MSI Bosch gibi markalar ticari firma değil mi ? Her şeyden önce "ticari firma" ne demek, ticari olmayan firma mı var Her türlü fırsat değerlendirilebilir, her türlü "ticari firma" ilanı da paylaşılabilir, engel yok, burası bu yüzden "forum" yorum yapmış olmak için boş yorum yapmayın. mesela al sana Leon, ucuz mu evet. Benim 1.500 tane aracım yok, burada araç reklamı yapmaya gerek yok zaten ilan verir satabilirim. VavaCars benim değil. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2021-model-seat-leon-benzin-manuel-style-boyasiz-986768099/detay |
Benzer içerikler
- 225/ 55 r18 kış lastiği tavsiye
- 1 milyon km yapan arabalar
- 1 yılda 4 araç satışı cezası ne kadar
- astra k 1.4 turbo
- 1.6 e-hdi motor kronik sorunları
- yangwang u7
- elektrikli araç batarya fiyatları
- honda hornet 750 fiyat
- opel corsa 2024 özellikleri
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X