Şimdi Ara

Aşkı anlatan kitap arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdiğini bildiğim ama benden kaçan görüşmek istemeyen kız arkadaşıma(kendisi anaokulu öğretmeni) öğretmenler gününde kitap hediye edicem. Hayal meyal adlı kitabı okudum şiir kısımları hoşuma gitti.Ama daha çok utangaçlıktan dolayı sevdiğini söylemeyen bundan dolayı pişmanlık duyan birini anlatan bir kitap arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 29 Eylül 2019; 15:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşk Hakkında Düşünceler

aşkla ilgili tarihi vb ne varsa bu kitapta.

• Bir kıza yürümek için uygun kitap aşkla ilgili olan değil ikiniz için ortak anlamı olan bir konudaki kitaptır.

Somut güzel öneriler var aslında aklımda, fakat duygusal konuları kişiler kendi içinden geldiği gibi paylaşmalı. İnternette 1000 tane aşk cümlesi var hiçbiri senin kalbinden söyleyeceğin 3 kelime kadar samimi değil.

Ayrıca şunu bırakayım

Aşkı anlatan kitap arıyorum?

Neyse çok boş geçmeyelim, kitap sayılmaz ama internette eski takvim yaprakları tek satılıyor onun doğum tarihi olan bir yaprağı 10-15 TL ye alabilirsin.

• Böcekli sümük kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o kadar haklısın Bi kitapla olucak iş değil ama zamanında yapmam gerekenleri yapamadığım için şimdi mesafeler girdi aramıza hiç bi şekilde görüşemiyoruz . Biliyorum onun içindede bir şeyler var ama kaçıyor benden. Öğretmenler gününde bir hediye göndericem Bi çiçekle kutlayıp geçmek istemiyorum anlamlı bir hediye göndermek istiyorum aklıma kitap göndermek geldi. Benim zamanında ona söylemediklerimi anlatan gönlümden onunla ilgili geçenleri anlatan Bi kitap. Kitabın sonuna veya aralarına kendi düşüncelerimi de yazmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 1 Ekim 2019; 12:47:32 >
  • Genç Werther'in acıları kitabı vardı, aşkından kaynaklı üzüntüyü anlatıyordu genel olarak. Başlığı okuyunca nedense gözümde bu kitap canlandı. Allah herkesin gönlüne göre versin elbette, yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 1 Ekim 2019; 13:12:57 >
  • Vadideki Zambak işini görür mü bilemem ama okuduğum kitaplar arasında söylediklerine en yakını bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.