hayır değişmem..aşkım die tabir ettiğim bir insanın beni sevmesi için benim değişmem gerekiosa zaten o benim aşkım değildir, sadece kız arkadaşımdır...
Değişmem, değiştiririm...
DEĞİŞMEYECEKLERİM =
KESİNLİKLE DEĞİŞMEM DİYODUM AMA DEĞİŞMİŞTİM Bİ ARA İŞE YARAMIYO BUNDAN SORA DEĞİL ELİN OĞLU BABAMIN OĞLU İÇİN BİLE DEĞİŞMEM
Değiştikte ne oldu ayrıldık.Gerçekten aşık olan insan sizi siz olduğunuz için aşık olmalı sizi değiştirmeye çalışmamalı
yok bende istedim açıkçası.ne bilim kendimi yetersiz yada yanlış hissettim.sigarayı bırakmaya niyetlendim o oldu bu oldu şu oldu.gerçekten sevse bana destek olurdu.beni bırakıp gitmezdi.beni yarıyolda bırakıp çekip gidecek insanlar bana göre değil zaten.benimle kalıp sonuna kadar savaşacak birini arıyorum ben.sevgi bu değilmidir?karşılıklı anlayış,destek.ama bu devirde ilişkiler çok berbat.yaş 18 4 kızla çıktım hiçbiriyle istediğim gibi bir ilişki yaşayamadım.artık ya bekar kalıcaz yada yaşımız geldiğinde aldırmayıp direk basıcaz nikahı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme