değişmem tabiki..beni seviosa o halimle sevmiştir zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: Saralondé
Alıntıları Göster
belki..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: first angela
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
belki..
Alıntıları Göster
DURUMA GOREE...
quote:
Orijinalden alıntı: psykhe
quote:
Alıntıları Göster
Çok pis değiştim yaw napim çok seviyordum ya değiştim derken birçok kötü şeylerden vazgeçmekten bahsediyorm aslında iyide oldu yani yaşamım bi düzene girdi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: The Nameless
Çok pis değiştim yaw napim çok seviyordum ya değiştim derken birçok kötü şeylerden vazgeçmekten bahsediyorm aslında iyide oldu yani yaşamım bi düzene girdi gibi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: The Nameless
umarım benimde karşıma öle biri çıkar elimi çektirir içkiden iyice alıştık yaf ayyaş olduk çıktık
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurgokhan
quote:
Orjinalden alıntı: The Nameless
umarım benimde karşıma öle biri çıkar elimi çektirir içkiden iyice alıştık yaf ayyaş olduk çıktık
Alıntıları Göster
Umarım çıkar ya iyi oluyo yani bi yerde yani ilk başlarda biraz bocalıyon kaçamak yaparken yakalandığında fırçayı yiyorsun sonra bırakıyorsun ama
quote:
Orijinalden alıntı: The Nameless
Umarım çıkar ya iyi oluyo yani bi yerde yani ilk başlarda biraz bocalıyon kaçamak yaparken yakalandığında fırçayı yiyorsun sonra bırakıyorsun ama
Alıntıları Göster
değişmem
quote:
Orijinalden alıntı: aspci
değişmem
Alıntıları Göster
asla.
quote:
Alıntıları Göster
aşk diye zaten buna derler,,,
quote:
2 yabancı insanın birbirinden habersiz bir gün karşilaşıp onun kendi doğallığından hoşlanıp ona açılması bence gerçek aşk budur, doğallıktır
quote:
Orijinalden alıntı: Bayteo
aşk diye zaten buna derler,,,
quote:
2 yabancı insanın birbirinden habersiz bir gün karşilaşıp onun kendi doğallığından hoşlanıp ona açılması bence gerçek aşk budur, doğallıktır
Alıntıları Göster
değişmeyı nasıl anlıosunuz veya yorumluosunuz bılmıyorum fakar şu anda ben aşkım için değişiyorum hiçbirsey sabit değildir insan hergun farkında olmadan zaten değişir (felsefik konuşurum) ya şaka bı yana ben değişiyorum askım için