Şimdi Ara

Asla Surrender Atma !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün oyuna giriyim dedim saat gecenin 3'ü AFK kalanlar filan olmaz dedim. Nasus ve Kayle bota gitti ikiside adamları feedledi Nasus zaten 3 kez ölüp çıktı oyunun başında tabi bide öldüğü kişi jax. Ardından kayle ölmeye başladı resmen saçma sapan yerde jaxın üstüne gidip gidip öldü. Takımı 3 kişi götürüyorduk Ben, Master Yi, ve Garen. Jax o kadar kastıki ben 14 levelken o 18 leveldi ve 5 tane eşyasını tamamlamıştı. Pasifi ile beraber 2.47 saldırı hızı oluyordu. Skorları bizden çok öndeydi daha Kayle gidip gidip feedliyodu. Resmen AFK olsa bizim için daha iyiydi. Oyunu uzatabildiğimiz kadar uzattık hatta oyun içinde kayle 3-4 defa surrender verdi hepsini reddettik. Bu sefer toplu gezmeye başladık tek yakaladığımızı öldürüyorduk oyunun ilerlerine doğru bizde az olsa kasılabildik. Tabi bu sırada hiç minyon kesemedim. Jax saolsun ne zaman farm yapıyım desem kafama biniyo. Sonlara doğru biraz güçlendim zaten itemleri tank olarak dizdim. Oyunun sonlarına doğru oyunu çevirdik ve yendik. Yani arkadaşlar siz siz olun öyle 1 kişi afk kaldı diye sur vermeyin. Buyrun SS.

Asla Surrender Atma !!

Not : Lütfen konumu Trollemeyin.
    Dip Not : Genelde Westte oynuyorum bu hesabı TR'de smurf olarak açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power128 -- 10 Ağustos 2013; 4:25:30 >

• Bazen yumurta öyle dayanır ki pes etmeye kalmadan oyun biter...
    Karşı takım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 10 Ağustos 2013; 4:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Bazen yumurta öyle dayanır ki pes etmeye kalmadan oyun biter...
    Karşı takım
    Dk 3 olmadan 3 kişi çıktı takımdan, ne yapalım kazanabilir miyiz acaba?
    Surrender atılması gerekilen zamanlar var, atılmaması gerekilen zamanlar vardır.Çoğu kişi çabuk pes eder ancak bazıları kazanma şansının olduğunu görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Dk 3 olmadan 3 kişi çıktı takımdan, ne yapalım kazanabilir miyiz acaba?
    Surrender atılması gerekilen zamanlar var, atılmaması gerekilen zamanlar vardır.Çoğu kişi çabuk pes eder ancak bazıları kazanma şansının olduğunu görebilir.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramazovX

surrender atılmalı ama bazen riski almak gerekiyo dün 3 kişi maç kazandık maçın başında gg yazdık takımda iki afk vardı tüm kulelerimizi yıktılar basemizde bile kule yoktu ama iyice dayandık son dakikada kassadin xpeke oldu üç kişi kovalarken adamların kalesini yıktı

• Kim mid gitti
  • Geceleri de ne oynarsam kar diye düsünenleri de var sonra evde bi tikirti duyup kapatiyolar, zibariyolar.Kuzenimden biliyorum rezalet
  • Okumadim tebrikler.
  • Baya baya tank kasmışın yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkub007

Kim mid gitti

:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbuck's

quote:

Kim mid gitti

:D

Alıntıları Göster
     Asla Surrender Atma !!

• O takimdaki adamlarin kafa yapisina bagli.
  • quote:

Kim mid gitti

Master Gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power128

quote:

Kim mid gitti

Master Gitti.

Alıntıları Göster
    Surrenderlık olaylar var ama. Yani imkanı yok kazanmanın atıcaksın. Ama eşit yada biraz üstünse onlar atmıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Surrenderlık olaylar var ama. Yani imkanı yok kazanmanın atıcaksın. Ama eşit yada biraz üstünse onlar atmıcaksın

Doğru diyorsun mesela 3 kişi filan afk kaldı o zaman bu oyunu kazanırım deyip devam edemezsiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power128

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Doğru diyorsun mesela 3 kişi filan afk kaldı o zaman bu oyunu kazanırım deyip devam edemezsiniz zaten.

Alıntıları Göster
    ilk önce takıma bakarım bazen öyle insanlar gelip saçmalıyorki kazandığın oyunu sur vererek atasın geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Asla Surrender Atma !!

Kardeşim amacın ne sanki hiç kanıt göstermeden kazandık dedim. Orda SS'yi görmüyormusun iyi bak Kayle 3-19 oynuyor Nasus ise 3 kez ölüp çıktı oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soprano4029

ilk önce takıma bakarım bazen öyle insanlar gelip saçmalıyorki kazandığın oyunu sur vererek atasın geliyor

Alıntıları Göster
    hll qnq (Okumadı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_WarrioR

hll qnq (Okumadı)

Madem okumadın post kasmak için mesaj atma o güzel ellerin yorulmasın.
  • koroldum.swf
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.