Yönetim, City ile prensipte anlaştı. Sambacının menajeri ikna olursa asrın transferi açıklanacak.
G.Saray'da başkan Adnan Polat'ın "Sezon sonunda bir dünya yıldızını kadromuza katacağız" vaadinin adresi belli oldu: Robinho. Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki Brezilyalı golcünün transferi için Manchester City ile şimdiden söz kestiği ileri sürüldü. Polat yeniden başkan seçilirse Robinho, gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek.
Elano: Pişman olmazsın Transferde tek engel Robinho'nun Avrupa'da kalmasını isteyen menajeri! Yönetim, onu da iknaya çalışıyor. Elano'nun, Brezilya Milli Takımı'nın kampında görüştüğü Robinho'ya İstanbul'u övüp "G.Saray'a gel, pişman olmazsın" dediği bildirildi. City ile iyi ilişkiler kuran yönetimin, transferi seçimden önce açıklaması bekleniyor.
Böyle bi transfer gerçekleşebilir, gerçekleşirse de şaşırmam açıkçası, olsa mükemmel olur olmasa da çok bişey değişmez bence.
hatırlarsınız elano gidince şok olmuştu kendisi hemde joe da var bencede adı gizlene yıldız Robinho dur
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Skjellum
Böyle bi transfer gerçekleşebilir, gerçekleşirse de şaşırmam açıkçası, olsa mükemmel olur olmasa da çok bişey değişmez bence.
Robinho seneye bizde diyorum, o kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Skjellum
Göbeğe Gerard ve Obimikel alınmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Gerard olabilir ama Mikel o kadar kaliteli topçu değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertensore
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Defansa da pique sol beke de evra
quote:
Orijinalden alıntı: Mertensore
quote:
Alıntıları Göster
sabah garip bir şekilde transferler konusunda doğru bilgiler veriyor.yalan yanlış konuşmuyor.eğer transfer olursa şaşırmam açıkçası.ama bu kadar hücumcu varken robinhoda gelirse ileride bayaa oyuncumuz oluyor.şu takıma orta saha alın ya.içimiz dışımız forvet oldu
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
sabah garip bir şekilde transferler konusunda doğru bilgiler veriyor.yalan yanlış konuşmuyor.eğer transfer olursa şaşırmam açıkçası.ama bu kadar hücumcu varken robinhoda gelirse ileride bayaa oyuncumuz oluyor.şu takıma orta saha alın ya.içimiz dışımız forvet oldu
Alıntıları Göster
Hacı Gerrard gelse muhteşem ötesi olur ama Fellani'de idare eder bizi. Haldun'a mesaj atıcam. Elektronik postasını bilen var mı? Bu arada Robinho, Caner değişmeli oynarlar. Gelebilir yani.
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Alıntıları Göster
robinho gelmesin
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
quote:
Hayır asla katılmıyorum. Stopere Materazzi , sol beke Lahm , sağ beke de Sergio Ramos iyi tercihler olacaktır. Arbeloa , Samuel ve Lucio da kulübe için iyi tercihler olabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
quote:
Hayır asla katılmıyorum. Stopere Materazzi , sol beke Lahm , sağ beke de Sergio Ramos iyi tercihler olacaktır. Arbeloa , Samuel ve Lucio da kulübe için iyi tercihler olabilir.
Ne ettin kardeş Inter'in defansını dağıttın. Inter hastasıyım ben başka takıma sulan
Ön liberoya Cambiasso gelse sorunumuz kalmaz başka