Şimdi Ara

Aslan'ın yeni avı Robinho (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zhirkov

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Desecrator

Yeni stadla beraber Robinho olmasa bile onun kadar ses getirecek birini alacağımıza inanıyorum.

Robinho kim yahu ? Küçük düşünmeyin. Mükemmel bir takımımız var ve Robinho bizim için çerez. Robben , Gerard , Nani , Mikel , Essien , Ballack gibi isimlere yönelmemiz gerekiyor.

Mikeli beğenmeyen birtek ben mi varım? Bence berbat.

Bence tam aradığımız adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Robinho bile konuşuluyorya vay be diyorum arkadaş nasıl bir kulüp olduk ya.

Dünyada en kaliteli 10 topçu arasına rahatlıkla girer Robinho.

Geleceğinede inanmıyorum.

Bu durumun açıklaması düzelmekte olan ekonomimiz ve gelecek projelerimiz sağladı.Zaten Prestij vardı parayla birleşince olmuycak şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

Aslan'ın yeni avı Robinho

Ohaa la. Sanırım Haldun resmin puzzlenı yapmış. Oyuncuların her birini teker teker bizim takıma katıyor.

• su anda tek eksik box to box özelligi olan bir ortasaha ön libero...

Simplicio Essien gibi...Romali De Rossi gibi biride olabilir...Milanli Flaminide olabilir gerci pek begenmiyorum 90 dakikada bir ara kayboluyor sonra 20 dk süper oynuyor sonra yine kayboluyor...cokta dengesiz oynuyor...her an kart görüp atilabilir...

Hayal transfer olsa...Savunmaya Thiago Silvayi alirdim...ortasahaya Essien...kenaraysa Pato..Kaleye J.Cesar...
    Sol beke Bordeauxun sol bekini...Al sana tamam...

J.Cesar

Sabrinho Emre G./Neill T.Silva Trem...
    Essien
    Elano Emre Colak
    Keita Jo/Baros Pato...

Hatta ben Silvayi ortasahada oynatirdim Essienle yan yana...rahat oynar orda...savunmada Emre G. ve Neill ikilisi...Emre Colak klübede...ortasahada Essien ve Silva...top gecer mi ya?Euro Lig rahat gelirdi...CL icin iddali olurduk...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

quote:

Göbeğe Gerard ve Obimikel alınmalı.

Defansa da pique sol beke de evra

Hayır asla katılmıyorum. Stopere Materazzi , sol beke Lahm , sağ beke de Sergio Ramos iyi tercihler olacaktır. Arbeloa , Samuel ve Lucio da kulübe için iyi tercihler olabilir.

Espri yapıyoruz tamam fakat yinede Materazzi ve Lucio fazla yaşlı. Mikel bence kötü. Tom Huddlestone, Jack Rodwell, Lucas Leiva, Nigel de Jong, Jamie O'Hara, Lee Cattermole gibi isimlerden herhangi biri olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

Aslan'ın yeni avı Robinho

Fotoya gel

• Sonra çıkığ o takıma Galatasaray de içinden geliyorsa.

Bu arada Robinho Ocak başlarında Fener`e gidiyordu. Tüm Antu 1 ay boyunca bu transferle yattı sabah gözlerini açtıkları anne Robinho geldi mi oldu ilk sözleri, neyse efendime söyleyeyim yere göğe sığmadı. En önemli dayanakları da Robinho`nun kankiler Elano ve Jo`nun Türkiye`de olması ( Galatasaray`da diyemedi yazık zavallılar ) olarak belirtildi. Olurda sezon sonu filan bize gelirse süper bir 100 sayfalık ilk 20 sayfası gelmez lan, son 80 sayfası Robinho`da topçu, kaç Alex gücündeymiş, Uğur Boral ona top attırır tarzı yazılar eşliğinde gelir.

Kewell`in kalmama ihtimaline karşılık iyi olabilir gelmesi, Jo`da kalırsa hevesli de olabilir gelmeye ama zamanında Fener`in düştüğü ve hala kurtulamadığı Brezilya gruplaşmasına neden olursa kötü olur takım için...

• Kaka 6 yıl sonra bizde :D.
  • millet iyice sapıtmış yahu.gelmişler burada ESSİENi ballackı beğenmiyor.bu arada essien yaşlı falan değil.28yaşında.daha önünde oynayacağı en az 5 yılı var.bu arada robinho transferi olur mu derseniz herşey dünya kupasındaki performansına bağlı robinhonun.birde bence gs hücumcu yerine ön liberoya takviye yapsın.örn:alou diarra,palombo,zokora,mahamadou diarra
  • quote:

Göbeğe Gerard ve Obimikel alınmalı.

Forvete Drogba ve Orta sahaya Fabregas
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

millet iyice sapıtmış yahu.gelmişler burada ESSİENi ballackı beğenmiyor.bu arada essien yaşlı falan değil.28yaşında.daha önünde oynayacağı en az 5 yılı var.bu arada robinho transferi olur mu derseniz herşey dünya kupasındaki performansına bağlı robinhonun.birde bence gs hücumcu yerine ön liberoya takviye yapsın.örn:alou diarra,palombo,zokora,mahamadou diarra

onu söyleyen insanların ciddi olduğunu sanmıyorum.bu takıma essien veya ballack gelsin türkiyede bayram havası yaşanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

millet iyice sapıtmış yahu.gelmişler burada ESSİENi ballackı beğenmiyor.bu arada essien yaşlı falan değil.28yaşında.daha önünde oynayacağı en az 5 yılı var.bu arada robinho transferi olur mu derseniz herşey dünya kupasındaki performansına bağlı robinhonun.birde bence gs hücumcu yerine ön liberoya takviye yapsın.örn:alou diarra,palombo,zokora,mahamadou diarra

onu söyleyen insanların ciddi olduğunu sanmıyorum.bu takıma essien veya ballack gelsin türkiyede bayram havası yaşanır

Arsen Wenger : " Essien - Ballack - Lampard 3'lüsünden daha iyisini uzayda bile bulamazsınız. "

• van der vaartı alsak yeter ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

van der vaartı alsak yeter ya

Son dakikalarda lazım olur.
  • Ronaldinho yu istiyorum , banane banane
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.