Yeni stadla beraber Robinho olmasa bile onun kadar ses getirecek birini alacağımıza inanıyorum.
Robinho kim yahu ? Küçük düşünmeyin. Mükemmel bir takımımız var ve Robinho bizim için çerez. Robben , Gerard , Nani , Mikel , Essien , Ballack gibi isimlere yönelmemiz gerekiyor.
Mikeli beğenmeyen birtek ben mi varım? Bence berbat.
Bence tam aradığımız adam.
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
Robinho bile konuşuluyorya vay be diyorum arkadaş nasıl bir kulüp olduk ya.
Dünyada en kaliteli 10 topçu arasına rahatlıkla girer Robinho.
Geleceğinede inanmıyorum.
Bu durumun açıklaması düzelmekte olan ekonomimiz ve gelecek projelerimiz sağladı.Zaten Prestij vardı parayla birleşince olmuycak şey yok
quote:
Orijinalden alıntı: fatal3ty
Ohaa la. Sanırım Haldun resmin puzzlenı yapmış. Oyuncuların her birini teker teker bizim takıma katıyor.
su anda tek eksik box to box özelligi olan bir ortasaha ön libero...
Simplicio Essien gibi...Romali De Rossi gibi biride olabilir...Milanli Flaminide olabilir gerci pek begenmiyorum 90 dakikada bir ara kayboluyor sonra 20 dk süper oynuyor sonra yine kayboluyor...cokta dengesiz oynuyor...her an kart görüp atilabilir...
Hayal transfer olsa...Savunmaya Thiago Silvayi alirdim...ortasahaya Essien...kenaraysa Pato..Kaleye J.Cesar... Sol beke Bordeauxun sol bekini...Al sana tamam...
Hatta ben Silvayi ortasahada oynatirdim Essienle yan yana...rahat oynar orda...savunmada Emre G. ve Neill ikilisi...Emre Colak klübede...ortasahada Essien ve Silva...top gecer mi ya?Euro Lig rahat gelirdi...CL icin iddali olurduk...
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
quote:
Göbeğe Gerard ve Obimikel alınmalı.
Defansa da pique sol beke de evra
Hayır asla katılmıyorum. Stopere Materazzi , sol beke Lahm , sağ beke de Sergio Ramos iyi tercihler olacaktır. Arbeloa , Samuel ve Lucio da kulübe için iyi tercihler olabilir.
Espri yapıyoruz tamam fakat yinede Materazzi ve Lucio fazla yaşlı. Mikel bence kötü. Tom Huddlestone, Jack Rodwell, Lucas Leiva, Nigel de Jong, Jamie O'Hara, Lee Cattermole gibi isimlerden herhangi biri olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: fatal3ty
Fotoya gel
Sonra çıkığ o takıma Galatasaray de içinden geliyorsa.
Bu arada Robinho Ocak başlarında Fener`e gidiyordu. Tüm Antu 1 ay boyunca bu transferle yattı sabah gözlerini açtıkları anne Robinho geldi mi oldu ilk sözleri, neyse efendime söyleyeyim yere göğe sığmadı. En önemli dayanakları da Robinho`nun kankiler Elano ve Jo`nun Türkiye`de olması ( Galatasaray`da diyemedi yazık zavallılar ) olarak belirtildi. Olurda sezon sonu filan bize gelirse süper bir 100 sayfalık ilk 20 sayfası gelmez lan, son 80 sayfası Robinho`da topçu, kaç Alex gücündeymiş, Uğur Boral ona top attırır tarzı yazılar eşliğinde gelir.
Kewell`in kalmama ihtimaline karşılık iyi olabilir gelmesi, Jo`da kalırsa hevesli de olabilir gelmeye ama zamanında Fener`in düştüğü ve hala kurtulamadığı Brezilya gruplaşmasına neden olursa kötü olur takım için...
Kaka 6 yıl sonra bizde :D.
millet iyice sapıtmış yahu.gelmişler burada ESSİENi ballackı beğenmiyor.bu arada essien yaşlı falan değil.28yaşında.daha önünde oynayacağı en az 5 yılı var.bu arada robinho transferi olur mu derseniz herşey dünya kupasındaki performansına bağlı robinhonun.birde bence gs hücumcu yerine ön liberoya takviye yapsın.örn:alou diarra,palombo,zokora,mahamadou diarra
quote:
Göbeğe Gerard ve Obimikel alınmalı.
Forvete Drogba ve Orta sahaya Fabregas
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
millet iyice sapıtmış yahu.gelmişler burada ESSİENi ballackı beğenmiyor.bu arada essien yaşlı falan değil.28yaşında.daha önünde oynayacağı en az 5 yılı var.bu arada robinho transferi olur mu derseniz herşey dünya kupasındaki performansına bağlı robinhonun.birde bence gs hücumcu yerine ön liberoya takviye yapsın.örn:alou diarra,palombo,zokora,mahamadou diarra
onu söyleyen insanların ciddi olduğunu sanmıyorum.bu takıma essien veya ballack gelsin türkiyede bayram havası yaşanır
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
onu söyleyen insanların ciddi olduğunu sanmıyorum.bu takıma essien veya ballack gelsin türkiyede bayram havası yaşanır
Arsen Wenger : " Essien - Ballack - Lampard 3'lüsünden daha iyisini uzayda bile bulamazsınız. "
van der vaartı alsak yeter ya
quote:
Orijinalden alıntı: Cedric King
van der vaartı alsak yeter ya
Son dakikalarda lazım olur.
Ronaldinho yu istiyorum , banane banane
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme